Петна от пот по дрехите – вероятно всеки от нас

...
Петна от пот по дрехите – вероятно всеки от нас
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем за петната от пот и тяхното премахване

Петна от пот по облеклата – евентуално всеки от нас се е борил с този непрекъснат проблем. Петната освен наподобяват грозно, само че е мъчно да се отървете от тях. Въпреки това има способи, посредством които да извършите това. Ще ви срещнем с нещата, които би трябвало да знаете за петната от пот и тяхното унищожаване.

Как да премахнем петна от пот по облеклата
Как да се отървете от ужасните жълти петна по спалното долни дрехи
Всяка стопанка сигурно ще има комплект спално долни дрехи, което е неприятно за потребление поради жълти петна по него, а и не е възможн...
Прочети повече
Изпотяването е естествена реакция на тялото. За страдание този развой не е прелестен за нас, а за някои може да бъде даже извънредно натоварващ. Освен това потта оставя грозни жълти петна по облеклата. За благополучие има няколко метода, които могат да ви оказват помощ да се отървете от тях. В битката с този проблем ще ни оказват помощ както химикалите, налични на пазара, по този начин и потвърдените домашни способи.

Какво би трябвало да запомним, преди да премахнем петната?

Преди да стартираме да отстраняваме петна от облеклата, постоянно си коства да прочетем авансово инструкциите на етикета. Освен това, в случай че желаеме бързо да премахнем петна – би трябвало да действаме неотложно, до момента в който не са изсъхнали. Трябва също да помним, че облеклата би трябвало да се перат в пералнята след всяка обработка. В противоположен случай петното, въпреки и отстранено от повърхността, може да остави трайна диря.

Специализирани средства за премахване на петна

Vanish Gold Oxi Action - ефикасен препарат, който може да се употребява както за цветни, по този начин и за бели тъкани. Отстранява леките замърсявания доста бързо, до момента в който мощните могат да се оправят след накисване. Интересното е, че сътрудникът също по този начин ни разрешава да се отървем от петна от кръв, вино или оцветяване от трева.
Как да премахнете елементарно петната от облеклата си?
В тази публикация ще разгледаме най-често срещаните типове петна и ще ви покажем по какъв начин можете да ги премахнете с евтини домашни средства.&nbs...
Прочети повече
Препарат за премахване на петна от дезодорант и пот, Dr. Beckmann – различен артикул, който освен ще се оправи съвършено с петна от пот, само че и ще отстрани следите от дезодорант и наслойка. Изключително ефикасен е с помощта на особено създадена формула, която употребява реакция, която отстранява петното посредством обезвреждане на окисляването.

Домашни способи

Амоняк - той е потвърдено и дейно средство за битка с петна от пот. Трябва обаче да помним, че в този случай е значимо количество разтвор. Съвсем друга доза е предопределена за пране на памучни облекла и друга доза за коприна или изкуствени тъкани. Самото осъществяване на процедурата не е сложна задача, само че би трябвало да се подхожда с самообладание, защото има риск петното да не бъде изтрито на 100% след първия път. След това можем да опитаме още веднъж, като разтрием петното във вода с разперен амоняк.

Сода за самун - друго средство, което е отлично за унищожаване на петна от пот. За страдание, използването на това лекарство лишава малко време. Содата за самун би трябвало да се нанесе върху авансово напоени облекла и да се остави за няколко часа. След като изтече това време, е належащо да изплакнем щедро и още веднъж да изперем облеклата.

Оцет – може да се откри във всеки дом. Ако нямаме амоняк, оцетът ще бъде също толкоз ефикасен. Замърсените места се заливат с него и се оставят за няколко минути. Следващата стъпка е да се измие щедро. Използването на оцет ще подсигурява по-бавно асимилиране на потта в тъканите в бъдеще.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР