Петков обвини вносителите на вота в пропаганда. България е напът

...
Петков обвини вносителите на вота в пропаганда. България е напът
Коментари Харесай

Петков обвини вносителите на вота в пропаганда

Петков упрекна вносителите на вота в агитация. България е напът да се трансформира от експортьор на електрическа енергия във вносител с всички, произлизащи от това опасности.

Това съобщи Искра Михайлова от „ Възраждане “ от името на вносителите на вота на съмнение в бранш „ Енергетика “ към държавното управление на Николай Денков.

Безотговорните дейности на това държавно управление подписаха смъртната присъда на българската енергетика, съобщи тя.

По думите ѝ публичният заем на доверие към това държавно управление е изцяло привършен.

Продължаването на неговата работа би довела до извънредно тежки последствия за България в дълготраен проект.

Лобизъм, корупция, несръчност в областта на енергетиката,

ще доведат до загуба на хиляди работни места и обезлюдяването на тези райони, безапелационни са от „ Възраждане “.

Съпредседателят на Политическа партия излезе на трибуната и разгласи, че не може Денков да носи отговорност за миналите 128 дни,
само че и за последните 30 години като разясни,
че опозицията евентуално ще плаши гласоподавателите си със „ студена зима ”.

„ Много от вас си служат с лъжи ”, счита Петков.

Той изясни, че териториалните проекти са били изпратени към Европейски Съюз, с цел да не загубим над 1,6 млрд.лв.

Заподозря, че множеството в залата не желали да сме член на Европейски Съюз. „ Подозирам, че доста от вас биха се радвали да сме част от евраазийския съюз на Путин “, добави той.

„ Да употребявате вота на съмнение като част от предизборната ви акция демонстрира предизборна отпадналост. Имате единствено агитация, учредена на боязън и ненавист, нямате визия за България. Този избор няма да мине. Нека да ви е ясно, че ние продължаваме да се борим за хората в енергийния бранш. Ще се борим за България за здрави, образовани деца, съвременна България, ще се борим за нашата Родина ”, съобщи с трептящ глас Петков.

Последва имитация от Искра Михайлова, която го за датата и разясни, че съгласно изтеклите опорки Кирил Петков си е объркал изявлението с това на Денков

„ Тези думи ги четем от през вчерашния ден. Следете си сюжета, тъй като го объркахте “. В допълнение излезе и Тошко Йорданов от Има Такъв Народ, който зачете опорките.

„ Дебатът не е дали да се затварят ТЕЦ-овете, а дали България ще вземе 4.2 млрд лв., а не както той сподели 1. 2 млрд лв.. Министър Радев би трябвало да употребява думата неистина свободно “, сподели Йорданов и добави: „ Този, който ги е писал, е грамаден накадърник. Вие сте тотални шушумиги. Оставям ви го тука, да се ориентирате, като четете “, приключи той.

В своя отбрана Кирил Петков отново сподели, че се употребява страха на хората, а Има Такъв Народ правели шоу и имали комедийни изказвания
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР