Петият опит за избор на председател на Столичния общински съвет

...
Петият опит за избор на председател на Столичния общински съвет
Коментари Харесай

Терзиев: Има хора, които имат интерес да ни притискат в ъгъла

Петият опит за избор на ръководител на Столичния общински съвет беше несполучлив. Кметът на София Васил Терзиев разяснява, че явно от опозицията „ не бързат за на никое място “.

Той уточни, че по този начин ще работи мъчно, защото Общинския съвет не може да стартира значителната си работа. Терзиев сподели, че има въпроси, които не могат да бъдат решени без общински съвет, като да вземем за пример финансовата помощ за ВиК плановете.

„ Проблемът не е при нас “, сподели той. „ Явно има хора, които имат интерес да ни притискат в ъгъла и да се надяват, че не можем да се оправим без тях “, добави кметът. Той акцентира, че това няма да се случи и ще не престават да отстояват ползите на града.

Терзиев уточни, че се работи интензивно, с цел да бъдат увеличени заплатите на чиновниците в градския превоз. Той разясни, че това нарастване няма по какъв начин да бъде поето единствено от Общината, по тази причина въпросът ще се отнесе и към Министерството на финансите.

Няма да демонстрираме друго отношение към нито една партия и няма да отстъпим от това, което имаме вяра, че е вярно, приключи кметът на столицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР