Петис отбеляза победа чрез нокаут срещу Стивън Томсън миналия месец.

...
Петис отбеляза победа чрез нокаут срещу Стивън Томсън миналия месец.
Коментари Харесай

Треньорът на Петис иска да види как Антъни ще се справи с Конър Макгрегър

Петис означи победа посредством нокаут против Стивън Томсън предишния месец. Това бе първият дуел на Петис в полу-средната категория на Ultimate Fighting Championship (UFC). С успеха над някогашния кандидат за купата, той се оказва на осмо място при 70-килограмовите състезатели.

Треньорът на Антъни Петис pДюк Руфъс се надява да забележим дуел сред неговия ученик и ирландската суперзвезда Конър Макгрегър.

“Честно казано, това е концепцията, която ми харесва. Конър похвали Антъни след борбата му с Томсън и след това попита кой желае да се бие с него? Знаете ли какво, ние го желаеме. Тук няма никакво пренебрежение. Аз доста одобрявам Конър. Мисля, че е занимателен, харизматичен, явно е огромен войник. Мисля, че това е един от тези дуели, които публиката просто ще желае да види. На този стадий от кариерата на тима ни желаеме да предложим на най-хубавите борби, които можем. "

Конър Макгрегър към този момент разгласи, че се е отдръпнал от спорта на Смесените бойни изкуства, само че и загатна, че не е изключено да се завърне в Октагона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР