Петима студенти-отличници с ниски доходи спечелиха стипендии от по 2

...
Петима студенти-отличници с ниски доходи спечелиха стипендии от по 2
Коментари Харесай

Малкият бизнес също предоставя студентски стипендии

Петима студенти-отличници с ниски приходи завоюваха стипендии от по 2 хиляди лв., предоставени от три компании от дребния бизнес. Стипендиите се връчват за трета година от Фондацията " Подкрепа за обучение ". Отличените студенти тази година са от сферите на финансите, правото и строителното инженерство. Те са определени сред 24-има претенденти:
Вярваме, че бъдещето принадлежи на образованите младежи. Това е главната ни концепция, вие да повярвате, че сте подкрепени, да повярвате в себе си, да повярвате във вашето бъдеще, сподели Розалина Козлева , ръководител на фондация " Подкрепа за обучение ". Една от отличените е Анна Павлинова - студентка 4-ти курс по финанси в Стопанската академия в Свищов. Средният триумф на Анна е 6.00: Решила съм да влагам парите в магистратура, която ми следва, и да завърша сполучливо образованието си.
Стипендиите ще бъдат изплащани в границите на 10 месеца по 200 лв. на месец. Първоначално стипендия е била оповестена и за специалността " Топлотехника ", само че претенденти за нея не е имало.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР