Петима състезатели от мъжкия национален отбор по волейбол на България

...
Петима състезатели от мъжкия национален отбор по волейбол на България
Коментари Харесай

Петима волейболни национали тренират на облекчен режим

Петима състезатели от мъжкия народен тим по волейбол на България не упражняват пълноценно на стартиралата подготовка за Световното състезание в България и Италия през септември, заяви пред Българска национална телевизия старши треньорът Пламен Константинов.

На омекотен режим са Георги Братоев, Теодор Теодоров, Боян Йорданов, Николай Николов и включилия се в този момент Данаил Милушев.

" Ситуацията е не е розова. Наистина малко множко ни пристигна, само че в последна сметка това е част от спорта. По-големият проблем е, че сме лимитирани с времето и би трябвало да обявим състава за Мондиала ", разяснява Константинов.

Крайният период за оповестяването на състава за международното до 30 юли, като селекционерът сподели, че ще изчака до последно. „ Ще задържим топката до последния ден. Това са действителностите, още веднъж ни преследват травми. А времето ни притиска. Затова ще чакаме безусловно до последния вероятен миг. Искам да видя кои ще бъдат в положение да се готвят за международното ".
В момента волейболистите упражняват в София, като се натъртва на физическа подготовка. На 23 юли отборът ни отпътува за високопланинската база Белмекен, където ще остане до 11 август.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР