Петима души са задържани по Закона за МВР до момента

...
Петима души са задържани по Закона за МВР до момента
Коментари Харесай

Задържаха петима при полицейската спецакция в Стара Загора

Петима души са арестувани по Закона за Министерство на вътрешните работи досега в Специализирана полицейска интервенция за противопоставяне на битовата престъпност на територията на старозагорския квартал " Лозенец ". Това оповестиха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Акцията стартира в ранните утринни часове през днешния ден и се организира от чиновници на ОДМВР-Стара Загора, районните ръководства в региона. Следи се и за нарушавания за изборното законодателство.

Обект на инспекциите са разнообразни посоки - престъпна, икономическа престъпност, както и спазването на Закона за придвижване по пътищата.

До момента в хода на плануваните мероприятия са тествани 221 лица, 143 моторни транспортни средства, 21 търговски обекта. Съставените протоколи по член 64 и 65 от Министерство на вътрешните работи са 27.

Проверени са 6 заложни къщи. Съставени са 43 акта за определяне на административни нарушавания и фиша. Започнати са били три бързи производства-две за владение на наркотични субстанции и едно за шофиране след приложимост на наркотично вещество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР