Петгодишният Тайлър Кейъл от Йоркшир се събуди през нощта и

...
Петгодишният Тайлър Кейъл от Йоркшир се събуди през нощта и
Коментари Харесай

5-годишно момче се обади на баба си, когато баща му умираше от свръхдоза пред очите му

Петгодишният Тайлър Кейъл от Йоркшир се разсъни през нощта и откри, че татко му Марк лежи имобилен в леглото, а от носа му се излива кръв. Изплашеното дете взе телефона на татко си и набра номера, посочен като " майка ", оповестява The Sun.

Разбира се, на другия завършек на линията не беше майката на Тайлър, а баба му. Момчето се оплака, че не може да разсъни баща си, а старата жена неотложно прикани кола за спешна помощ. Детето остави докторите в къщата, само че те не можеха да оказват помощ на Марк - индивидът беше мъртъв. Изследването откри, че повода за гибелта му е предозиране с наркотични болкоуспокояващи в композиция с алкохол.
 Фото: The Sun
Майката на Тайлър Дона Йейтс споделя, че момчето постоянно е спало при татко си в почивните дни. Според нея Марк е бил доста добър татко и се радвал да прекарва времето със сина си. Важно е да се означи, че индивидът не е бил подвластен от опиати, само че е страдал от мощна болежка след тазова фрактура при пътнотранспортно произшествие и също по този начин обичал алкохола.

 Фото: The Sun

Сега Тайлър върви на психолог. Майка му към момента не може да одобри обстоятелството, че момчето е станало очевидец на гибелта на татко му. Жената се надява, че това трагично състояние няма да засегне бъдещето на сина й.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР