Петел следи какво се случва след трагедия с подводницата Титан.Семейството

...
Петел следи какво се случва след трагедия с подводницата Титан.Семейството
Коментари Харесай

Семействата на загиналите в Титан почитат паметта им

" Петел " следи какво се случва след покруса с подводницата " Титан ".

Семейството на английски милиардер, умрял след пагубната имплозия на батискафа " Титан ", отдаде респект на на своя " безрезервен татко ", заяви ДПА.

Хеймиш Хардинг беше разказан като " лидер, ентусиазъм, опора и жива легенда ", откакто през вчерашния ден беше обявена новината за гибелта му.

Бреговата защита на Съединени американски щати удостовери, че опашният конус на дълбоководния транспортен съд е открит на към 500 метра от носа на останките на " Титаник " по време на конференция в Бостън. Контраадмирал Джон Моугър съобщи, че в Атлантическия океан край крайбрежията на Нюфаундленд са открити и други парчета, които " подхождат на пагубна загуба на напорната камера ".

Той добави, че не наподобява да има връзка сред подводните шумове, засечени по време на издирвателно-спасителната задача, и местоположението на отломките на морското дъно.

В изказване на " Оушън гейт " се споделя, че водачът и основен изпълнителен шеф на компанията Стоктън Ръш - дружно с Хардинг и съгражданите му от Обединеното кралство Шахзада Дауд и 19-годишния му наследник Сюлеман Дауд, както и френският жител Пол-Анри Наржоле, " за жалост са починали ", написа Българска телеграфна агенция.

В малко изказване фамилията на Хардинг съобщи: " Той беше уникален и ние го обожавахме ".

" Той беше буен откривател - без значение от терена - който живееше за фамилията си, за бизнеса си и за идващото премеждие. "

" Това, което реализира през живота си, беше в действителност удивително и в случай че можем да извлечем някаква дребна разтуха от тази покруса, то е, че го загубихме, правейки това, което обичаше ", прибавя фамилията. Въпреки това гибелта му е оставила " празнота в живота ни, която в никакъв случай не може да бъде запълнена ", и че са " единни в скръбта " със фамилиите на останалите починали.

" Знаем, че Хамиш би бил извънредно горделив да види по какъв начин нациите, специалистите, сътрудниците от промишлеността и приятелите се сплотиха за издирването и ние изричаме сърдечните си благодарности за всички техни старания ", прибавиха роднините.

Компанията на Шахзада Дауд отдаде респект на него и сина му след гибелта им.

В изказване на Енгро корпорейшън, пакистанският конгломерат, на който Дауд е бил заместник-председател, се споделя: " С натежали сърца и огромна горест скърбим за загубата на нашия заместник-председател Шахзада Дауд и на обичания му наследник Сюлеман Дауд. "

" Нашите мисли и молебствия са със фамилията на Дауд в този драматичен миг. "

" Изказваме откровените си съболезнования на фамилията, сътрудниците, приятелите и всички по света, които скърбят за тази немислима загуба. "

Според правосъдни документи някогашен чиновник на " Оушън гейт е изразил угриженост за сигурността на подводницата " Титан ". Дейвид Лохридж, някогашен шеф на морските интервенции на компанията, е предявил иск за непозволено уволняване, откакто е алармирал за терзания по отношение на " отхвърли на компанията да организира сериозни, неразрушителни проби на пробния план ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР