Петдневната конференция DevReach 2020 започна непринудено, с много настроение (екранна

...
Петдневната конференция DevReach 2020 започна непринудено, с много настроение (екранна
Коментари Харесай

Виртуална мега-конференция събира над 3000 разработчици


Петдневната конференция DevReach 2020 стартира доброволно, с доста въодушевление
(екранна фотография: DevReach 2020)

Виртуална мега-конференция за софтуерни разработчици стартира през днешния ден следеобед онлайн. DevReach 2020 е кибернетично продължение на огромната конференция за разработчици DevReach, обичайно проведена от Progress всяка есен в София.

Сега конференцията се организира виртуално и има над 3000 регистрирани участници. Още в първите минути на откриването се включиха участници от България, Съединени американски щати, Германия, Белгия, Норвегия, Англия и други

ще тече в продължение на 5 дни в онлайн платформата Twitch – обичано „ място ” за разработчиците, където те могат да поддържат връзка между тях и да разясняват професионалните си провокации.

Днешният първи ден е отдаден на платформата Blazor. Лекторите бяха посрещнати с аплодисменти от участниците. Следващите дни ще са отдадени на React, Xamari & MAUI, Angular. Последният ден ще е напълно за развлечение на участниците.

Над 3000 са записаните участници във виртуалната конференция DevReach 2020
(екранна фотография: DevReach 2020)

За разлика от предходните, физически издания на DevReach, тазгодишната конференция е доста по-свободна: границите сред лекции и Q&A сесии са размити, лекторите са разполагаем на участниците в общи и персонални чат-стаи, а езикът е напълно всекидневен.

Както прилича на всяка огромна конференция на софтуерните експерти, и тази предлага на въодушевените почитатели опция да закупят преференциално високоспециализирана професионална литература.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР