Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил насрочи делото за

...
Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил насрочи делото за
Коментари Харесай

Съдят 18-годишен, извършил жестоко убийство в Дупница

Петчленен състав на Окръжен съд – Кюстендил насрочи делото за убийството на Г. К. / на 59 година / от София за разглеждане по член 371, т.1 от Наказателно-процесуален кодекс, след извършено разпоредително съвещание.

Подсъдим е 18- годишният В. В. Според импортирания от Окръжна прокуратура Обвинителен акт, той е обвинен в това, че на 07.05.2022 година, в гр. Дупница, пред магазин за хранителни артикули, в двора на черквата „ Св. Георги “, съзнателно е умъртвил Г. К., като убийството е осъществено по изключително непосилен метод за убития и с особена свирепост, като В. В., въпреки и малолетен е могъл да схваща свойството и смисъла на действието и да управлява постъпките си - закононарушение по член 116, ал.1, т.6, във вр. с член 115, по отношение на член 63, ал.2, т.1 от Наказателен кодекс.

В днешното разпоредително съвещание, съдът удостовери взетата във връзка с подсъдимия мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Делото ще се гледа по реда на член 371, т.1 от Наказателно-процесуален кодекс / кратко правосъдно разследване /, като страните са се съгласили да не се разпитват всички очевидци и движимости лица. Окръжен съд – Кюстендил насрочи съвещание по делото на 28 март.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР