Областният управител на област Благоевград Георги Динев проведе работна среща,

...
Областният управител на област Благоевград Георги Динев проведе работна среща,
Коментари Харесай

Областният управител Г. Динев свика институциите на работна среща за организацията около предстоящите избори

Областният шеф на област Благоевград Георги Динев организира работна среща, обвързвана с организационно-техническата подготовка на идните избори за членове на Европейския парламент от Република България и за народни представители на 9 юни 2024 година На срещата бяха поканени представители на РИК – Благоевград, ръководители на териториалните звена, ангажирани в изборния развой – ОД на Министерство на вътрешните работи, РД ПБЗН, „ ГРАО “, „ Информационно обслужване “ – Благоевград, ЦСМП-Благоевград, ТДНС, секретарят на Община Благоевград, както и екипът на Областна администрация, зает с изборния развой.
Областният шеф Георги Динев откри срещата, като приветства всички участници и акцентира значимата роля на разговора, обединените старания и съдействието сред всички виновни институции, с цел да бъде обезпечен транспарантен, безпроблемен и почтен избирателен развой. Той осведоми, че има образуван екип на Областна администрация Благоевград, който е извършил отговорностите си по организационно-техническата подготовката на изборите. Бяха разисквани организационни и логистични въпроси.
Директорът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Благоевград – ст. комисар Даниел Димитров посочи, че полицията е в цялостна подготвеност да прави всички действия по защитата и съпровода на бюлетините и изборните материали. Председателят на РИК – Благоевград Мартин Бусаров увери, че следва осъществяване на образования на членовете на комисиите.
Институциите оповестиха, че са подготвени за провеждането на законни избори и подсигуряваха взаимоотношение между тях. Предстоят следващи работни срещи, като господин Динев изрази вяра ползотворният разговор и съдействие да продължат през целия избирателен развой.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР