Петър Величков, който бе част от миналия Изпълком на БФС,

...
Петър Величков, който бе част от миналия Изпълком на БФС,
Коментари Харесай

Величков: Михайлов си направи блог, за да повтаря едни и същи неистини ли?

Петър Величков, който бе част от предишния Изпълком на БФС, а все още е в екипа на Димитър Бербатов, отговори на и обвиняването му, че Бербатов е станал " фабрика за неистини ". Освен това Величков направи любопитно изявление за " блога " на Михайлов, визирайки в действителност новия му профил в обществената мрежа Facebook.
" Михайлов твърди, че Бербатов популяризира лъжи. На уеб страницата си Бербатов сподели, че е спряно вписването на решенията на конгреса от 12 октомври. Къде е неистината, която Бербатов тиражира? Затова ли Михайлов си направи блог, с цел да може да повтаря едни и също работи, които нямат нищо общо с истината? Няма съд, който при такива тежки пороци да отсъди, че може да бъдат вписани решенията на този конгрес. Пороците са главно, че една част от делегатите не бяха позволени с причини, които нямат нищо общо със закона и самото осъществяване на конгреса.
Уставът ясно споделя по какъв начин се пресмятат 50% + 1 глас от присъстващите. В залата бяха 483, както е съгласно отчета. Секретариатът позволи неточност да не преброят присъстващите в залата преди изборите. Смятаме, че тази неточност не бе позволена инцидентно, самото управление търсеше метод, по който конгресът да не създаде законни решения, да се стигне до обжалване и да влезем в процедура, в която да се спори, което ги легитимира за интервал от 2-3 години. Няма кой да чака още 2-3 години съдът да взима решения, които към този момент са ясни " - стартира той пред Българска национална телевизия.
Величков разкри и с какви хора би работил Бербатов, тотално отхвърляйки опцията за сливане с актуалното ръковоство на БФС: " Как ще отиде Бербатов да работи с това управление? За 16 години работа резултатите са 0. Бербатов сподели, че е подготвен да следва, в случай че има човек с моята визия и е по-подготвен от мен. Към момента подобен човек не виждаме ".

" За март месец е ориентиран постоянен конгрес. Клубовете се проведоха и започнаха подписка, за това конгресът да бъде избирателен и да премине по избран дневен ред. Ние ще окажем подпомагане за събирането на подписка и по този метод да се постави завършек на цялата история. Над 40 клуба се свързаха с нас. Димитър Бербатов няма желание да се отхвърля от борбата за президентския пост, тъй като той още по-отблизо видя какво става в българския футбол.
Аз не съм виждал протокола, само че от извадката на Търговския указател се виждат 12 листата, 4 други документа и нищо повече. Протокол няма. Всички документи, които се внасят в регистъра би трябвало по закон да бъдат обществени. Ако те към това пълномощие са прикрепили избрани документи да не бъдат забележими за обществото, това не им прави чест. Ако протоколът е комплициран там, единствената причина е с цел да не се види. Ние сме изискали протокола, пуснахме писмо до регистъра, като желаеме издание на всички документи " - съобщи още Величков.
Припомняме, че във вчерашния ден (16.11) имаше напрежение по оста Бербатов - Михайлов. Бившият нападател на Манчестър Юнайтед акцентира на два фактора, което продиктува отговор от БФС. Часове по-късно обаче и .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР