Петър Попангелов, който до днес бе последния български скиор, завършил

...
Петър Попангелов, който до днес бе последния български скиор, завършил
Коментари Харесай

Петър Попангелов пред bTV: Томба е впечатлен от Алберт Попов

Петър Попангелов, който до през днешния ден бе последния български скиор, приключил в топ 10 в старт от Световната купа, показа пред bTV, че е разговарял с Алберто Томба за впечатляващото показване на Алберт Попов в слалома в Кицбюел.
За първи път от 1986 година: Българин в топ 10 в старт от Световната купа по ски! Алберт Попов стана 9-и в Кицбюел, Австрия
21-годишният ни скиор се показа извънредно. След първия манш бе 5-и и приключи на 9-о място в крайното класиране. Така той за първи път влезе в топ 10 в старт от най-престижната верига.
Алберт Попов: Българите го можем! (ВИДЕО) "Не можах да допускам след първия манш ", съобщи българският скиор
" Във втория манш хора с огромна рутина, които не съумеят да си овладеят нервите, губят. Но той запази карането. Той не кара нито рисковано, нито едва. Даже Томба ми се обади и направи една композиция сред моето име и неговото - Попов Попангелов. Нещо от сорта на Петър Попов Ангелов. От двете имена беше направил една фамилия. ", сподели Попангелов в изявление за bTV.

" Той би трябвало да разбере какво още му би трябвало, да гони рутината и най-много да поддържа формата си ", добави именитият ни алпиец.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР