Петър Илиев ще бъде номинацията на „Има такъв народ“ (ИТН)

...
Петър Илиев ще бъде номинацията на „Има такъв народ“ (ИТН)
Коментари Харесай

Разкриха кой ще е премиер, предложен от Слави Трифонов

Петър Илиев ще бъде номинацията на „ ИТН “ (ИТН) за министър председател. Тази информация беше доказана импровизирано пред " Свободна Европа " от три източника.

В биографията на Илиев, оповестена на уеб страницата на СУ „ Св. Климент Охридски “ написа, че той е щатен академични учител в Юридическия факултет на университета.

Илиев e създател и ръководещ съучастник на Адвокатско сдружение „ Илиев и Партньoри”. Почетен консул на Барбадос, както и началник на Консулството на Барбадос в България.

През 2013 година Илиев представляваше някогашния народен представител на Българска социалистическа партия Иван Иванов пред Конституционния съд, който разглеждаше проблем за евентуалната му несъответственост като депутат. Той породи, откакто Иванов беше назначем за зам.-министър на вътрешните работи в кабинета на Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи отпред с Пламен Орешарски (2013-2014), само че беше заставен да се отдръпна единствено няколко часа по-късно. Причина за това стана фактът, че през 1995 година Иванов е бил шеф на шуменския клон на някогашната силова формация СИК.

Името на Илиев се появи в общественото пространство като номинация на Има Такъв Народ в неслучилия се проектокабинет на Има Такъв Народ с министър председател Николай Василев.

Президентът Румен Радев сподели, че ще връчи мандат за сформиране на държавно управление на Има Такъв Народ в петък в 17 ч.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР