Петър Харалампиев не е единствения „БГ патриот“ склонен към корупция

...
Петър Харалампиев не е единствения „БГ патриот“ склонен към корупция
Коментари Харесай

Бъргария забрави за още един псевдо патриот на Каракачанов, който също е с двата крака в корупцията!

Петър Харалампиев не е единствения „ БГ родолюбец “ податлив към корупция и покупко-продажби „ под масата “. Явно по – огромната част „ патриотите “ и в частност, тези поддадени от силовия вицепремиер Красимир Каракачанов имат тази податливост. Доказателство за това е още един изтъкнат кадър на „ БГ Патриот “, който е стартиран от министъра на защитата и се забърка в скица за пари и подкупи, това е Петко Дюлгеров, някогашен кмет на регион „ Младост “ и медиатор в предоставяне на подкупа межде Десислава Иванчева и Александър Ваклин, като тихомълкум е отклонил 14 000 евро за себе си.

Покрай абсурда с кметицата, подкупа и шумната Министерство на вътрешните работи акция, остана на назад във времето информацията за кариерата на Петко Дюлгеров. Като кмет на регион „ Младост “, той е повдигнат от ГЕРБ, само че по-късно „ партията-майка “ отегля доверието си към него, поради съмнителни публични поръчки. Тогава той бива препознат от патриотичната неправителствена организация „ БГ родолюбец “, която импровизирано е спътник на Вътрешна македонска революционна организация и банка фрагменти за водача на партията Красимир Каракачанов.

Петко Дюлгеров се оказа обвързван с близката телевизия до Вътрешна македонска революционна организация, „ България 24 “ като водещ на лично предаване „ БГ родолюбец “. След експлоадирането на абсурда с Десислава Иванчева и неговото арестуване, всички излъчвания бяха свалени от уеб страницата на малкия екран и изтрити от интернет пространството, в това число и от youtube с вярата, че ще заличат следите и неговото име няма да се свързва с патриотичната организация, която е част от ръководството на страната. Пред съда той твърди, че е взел парите, с цел да спонсорира тв предаване, като най евентуално засяга въпросното предавне, което беше заличено от патриотичната телевизия.

Петър Харалампиев се оказа „ кадрова неточност “ съгласно думите на вицепремиера, а какво определение ще даде за Петко Дюлгеров или по – елементарно наподобява да изтриеш следите за неговото минало и да се правиш на „ ни лук ял, ни лук мирисъл “.

Явно патриотите имат навика да прибират в своите редици, фрагменти които са изхвърлени даже от пропитата с корупция и измами ГЕРБ и това ни най – малко не ги тормози. Те са на власт и считат, че там ще останат постоянно и могат да безчинстват в държават или пък виждат, че се трансформират в „ политически трупове “ и гледат да изпълнят банковите сметки като за последното, знаейки че различен път няма да има.

За страдание като всичко в България, даже и патриотичната концепция е опорочена и е представлявана от фрагменти, които по – скоро я позорят, в сравнение с да я издигат в национална горделивост. Тези двамата не са единствените черни петна в кликата наречена БГ ПАТРИОТИ!

КОГА ЩЕ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТ ТЕЗИ АЛЧНИ ЗА ВЛАСТ ПАТРИОТИ, КОИТО МИСЛЯТ САМО ЗА ЛИЧНОТО СИ ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ!

Afera.bg
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР