Петък вечер е тъкмо моментът да отделим време за себе

...
Петък вечер е тъкмо моментът да отделим време за себе
Коментари Харесай

Ако сте в Пловдив, идете на плетене с наричане на модерна се...

Петък вечер е таман моментът да отделим време за себе си. А на изтощените от онлайн събития във време на пандемия и ограничаващи ограничения Центърът за изкуства и себепознание " Пълдин арт " в Пловдив предлага едно напълно ново прекарване - плетене с наричане.

Срещата с кълбо и два шиша е хем взор към тогавашните седенки, хем опция за днешната жена да заплете, като назова своята фантазия - за мъж, за дом, за имане, за деца, за всяко ново знамение в живота ни от през днешния ден, та до века. Организаторите дават напътствие авансово всеки да избере прежда, като реши мечтаните цвят, дебелина, състав на нишката, съответния номер кука или шишове.

Мястото на срещата е в Пълдин Арт клуб. Участниците могат да създадат избор какво да оплетат сред шал, шапка, терлици. " Все неща, които са свързани с топлота и в тях можем да вложим и да назовем и любовта, с цел да сбъднем нашата фантазия, обвързвана с индивида, за който ще ги изплетем в петък вечерта! ", споделят домакините.

Не е нужно авансово записване, в клуба ще чакат всеки, който обича ръкоделията и е изкушен да сътвори нещо самичък, влагайки в него душа и сърце, вместо да посегне към щандовете в магазина със артикули на конвейер. Може да се получи същински артуникат.

Плетената приказка се случва всеки петък от 18 до 20 часа.

Всеки самичък взема решение каква сума да задели и да остави за присъединяване си - съгласно своите благоприятни условия и предпочитание.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР