Петък 13-и се счита за мистичен ден, в който могат

...
Петък 13-и се счита за мистичен ден, в който могат
Коментари Харесай

Утре е опасен петък 13-и: как да избегнем неприятностите

Петък 13-и се смята за тайнствен ден, в който могат да зародят разнообразни неприятности. Разумната нерешителност и знанието какво тъкмо не може да се прави, с цел да не се притеглят неприятности, ще ви оказват помощ да се предпазите от проблеми през август.

Суеверията споделят, че в петък 13-и тъмни сили са способни да навредят на хората и е неотложно да се защитавате против тях. Още от предишното за това са били употребявани талисмани и заклинания, както и отбягване на обстановки, които биха могли да доведат до проблеми. Експертите на уеб страницата предлагат авансово да се подготвите за пламенно мощен ден , с цел да отбраните себе си и околните си от произшествия и проблеми.

Петък 13-и е специфичен ден, в който е значимо да запазите успокоение и хладнокръвие , да се откажете от разрушителни дейности и да прекарате допустимо минимум време измежду огромен брой хора.

Следните защитни ограничения ще оказват помощ за понижаване на рисковете:
 Как да се предпазим на петък 13-и  Как да се предпазим на петък 13-и  Как да се предпазим на петък 13-и  Как да се предпазим на петък 13-и
А тук може да разберете кои са зодиите, които ще усетят най-силно тъмната сила на петък 13-и:
 5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и  5-те зодии, застрашени от неприятен шанс и неточности на този петък 13-и
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР