Пет минути след полунощ на 22 октомври в полицията в

...
Пет минути след полунощ на 22 октомври в полицията в
Коментари Харесай

Обвиниха мъж и жена за двойното убийство в дискотека

Пет минути след среднощ на 22 октомври в полицията в Казанлък е получен сигнал за всеобщ пердах в дискотеката в гурковското село Паничерево.

Малко по-късно от Центъра за незабавна здравна помощ в Гурково е обявено, че пред здравното заведение са докарани четирима мъже, двама от които мъртви, а другите двама с прободни и порезни рани. Жертвите са 39-годишният Иван И. и 23-годишният му наследник Антон А. Двамата са от град Николаево, оповестиха от държавното обвиняване.

Пострадалите са 21-годишният Димитър А. и 34-годишният Иван А. също от Николаево. По-младият мъж е с прободна рана в гърба и порезни рани по ръцете и главата, а другият е с порезни рани по ръцете.

Извършени са два огледа на местопрестъпление, разпитани са голям брой очевидци и са назначени правосъдно медицински експертизи. Установено е, че всеобщият пердах е станал сред две групи роми от по 15 души, като едната група е била от Паничерево, а другата от Николаево и Нова Загора.

По неофициална информация компанията на убитите Иван и Антон избрала дискотеката в недалечното село Паничерево, тъй като във съдбовната вечер в нея имало певица, а те чествали раждането на бебе.

Днес Окръжната прокуратура в Стара Загора е обвинила 24-годишния Ангел С.А. за
ликвидиране на повече от едно лице в съучастничество с 26-годишната Виолета А., като закононарушението е осъществено от мъжа в изискванията на рисков рецидив.

Наказанието, което се планува за това закононарушение, е отнемане от независимост от 15 до 20 години, пожизнен затвор или пожизнен затвор без подмяна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР