Пет години. Точно толкова изминаха откакто гледахме Виктория Динкова, позната

...
Пет години. Точно толкова изминаха откакто гледахме Виктория Динкова, позната
Коментари Харесай

5 години по-късно - как звучи днес безкрайният и сложен свят на Vick

Пет години. Точно толкоз изминаха откогато гледахме Виктория Динкова, позната на всички повече като Vick, на сцената на " Гласът на България ". Тогава тя бе измежду финалистите, а през днешния ден е един от участниците, които не престават да се развиват в посоката, заложена от телевизионния формат.
 Виктория Динкова,
Виктория Динкова, " Not Alone " и обичаната ѝ музика

VICK за присъединяване си в " Гласът на България ", за последната си ария и за виковете в музиката и в живота

Както всеки човек, и Vick се е трансформирала за пет години. Все по този начин прочувствена е, само че е и доста по-зряла.

" Отвътре съм същия въодушевен и буен към музиката, която усещам в душата си, човек, само че сигурно съм по-наясно с доста неща, за които въобще не съм подозирала, че би трябвало да знам или да преминавам. "

Така Vick е разкрила един напълно нов и прочувствен свят, в процеса на което е отключила и доста нови черти в характера си. " Пет години по-късно съм все същото момиче, само че обичам живота още по-силно. "

И това не са празни приказки за израстване, тъй като последната ѝ ария " My Innocence " ги потвърждава. В нейната основа Vick вгражда своя персонална история и насочва ясно обръщение, че без значение от факторите, които ни заобикалят и считаме, че ни заключват, можем да открием безконечен и комплициран свят.

" Струва си да прекосяваме през тежките обстановки и с интерес да откриваме хубостта там. "

Слабост ли е човек да бъде открит и да демонстрира страстите си?

Това е допустимо най-силната линия, която човек може да носи в себе си, само че за жалост, е надълбоко неосъзната от обществото. Когато човек е отворен и умее да показва и демонстрира страстите си, преоткрива информацията, която самичък носи за себе си. А по този начин е кадърен да разбере кое тъкмо му е нужно и кое - не.

Да си отворен не е просто духовна настройка, това е избор и сигурен метод да бъдеш извънредно благополучен и оценяващ себе си.

Хората, които обичат да потискат света си, са и тези, които имат липса на доста значима и скъпа информация. Човек би трябвало да върви към личния си израз и да познава сърцето и потребностите си.

Как пандемията промени метода, по който виждате и вършиме музика?

Накара ме да виждам на себе си и на музиката през очите на това да си затворен без изясненост и посока, което единствено по себе си е извънредно доста нова информация, която трябваше да смеля.

Но ми даде и един вътрешен взор над самото звучене. Можех чисто и ясно да си визия по какъв начин звучи музиката в мен. Някак по компактно, наситено с бездънен бас, повече тишина, диалект.

Можем ли да чакаме ария и на български?

Със сигурност имам подобен проект, само че съм си споделила, че на този стадий очаквам да чуя по какъв начин тази ария би звучала вътре в мен. Очаквайте нова музика, очаквайте още страст.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР