Пет дни преди мача с Лудогорец (Разград) в Шампионската лига

...
Пет дни преди мача с Лудогорец (Разград) в Шампионската лига
Коментари Харесай

Мидтиланд и Краев се изправят срещу Хамбургер в подготовка за Лудогорец

Пет дни преди мача с Лудогорец (Разград) в Шампионската лига датският отличник Мидтиланд ще се тества против Хамбургер ШФ. Проверката е през днешния ден от 18.00 часа българско време в Хамбург и е най-важния тест за датчаните преди гостуването им на Балканите.

Бившият капитан на Хамбургер ШФ- 37-годишният Рафаел ван дер Ваарт игра за Мидтиланд от 2016 до 2018-а година и си хареса Дания за живота след футбола, като си купи къща в Есбиерг.

" Мидтиланд се състои от добра композиция от млади и остарели играчи. Редовно виждам датски мачове. Мога да кажа по-специално, че статичните им положения са рискови. Момчетата в този момент играят в действителност добър, харесван от почитателите футбол ". " Иначе отвън терена би трябвало да се означи, че Мидтиланд е доста добре ръководен клуб, който има проект за своето развиване и прецизно си го следва ".

За днешната среща в тима се завръща голмайстора на предходното състезание в Дания Рони Шварц, който пропусна инспекцията с френския Реймс.

Старши треньорът Приске няма да употребява контузения бразилски халф Евандер, чието положение е неразбираемо, както и Mикаел Андерсон, Николас Мадсен и Николас Дюр. И до момента в който последните двама евентуално ще бъдат изпратени в младежкия тим за мача му в младежката Шампионска лига във вторник против Аякс, то от клуба не обясниха нищо за неналичието на Mикаел Андерсон.

Освен завръщането на Шварц, треньорът приветства в общата група и Виктор Торп, Бабаджиде Дейвид и Яфет Сери Ларсен. Но както се знае, клубът е благосъстоятелност на британския предприемач Maтю Бенъм, който има и Брентфорд от Лига Чемпиъншип. За него двата клуба са част от бизнес-проект, който би трябвало да носи пари.

Групата на " вълците " от Дания е много раздута, част от нея е и Божидар Краев, само че непрекъснато играчи, които не влизат в проектите на треньора Брайън Приске, се преотстъпват. Така да вземем за пример последният е Сьорен Рийзе, 27-годишен защитник, който ще играе чартърен за една година в полския Заглембе (Люблин). В контракта му има алтернатива и за откупуването му. Преди него пък четирима други бяха изпратени във втородивизионния датски Фредерисия, отново като преотстъпени.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР