Периодът от 9 ноември 2018 г. до 2 декември догодина

...
Периодът от 9 ноември 2018 г. до 2 декември догодина
Коментари Харесай

Юпитер е в Стрелец - време за бизнес и пътувания

Периодът от 9 ноември 2018 година до 2 декември следващата година подобаващ и за надграждане на кариерата

Късметът чука на вратите ни, а ние май се оплакваме от шума. Време е да разтеглим бизнеса си, да възобновим дома си, да надградим кариерата си, да се забавляваме и да пътуваме. Време е да вземем живота в ръцете си - без непотребен драматизъм, без “славянска ” многострадателност, а решително и даже с усмивка. Свикнали да чакаме “най-страшното ”, май ще проспим “най-хубавото ”. Събудете се!

Пристрастени към страховете си, като че ли не забелязахме или по-скоро забравихме да се похвалим с хубавото (за да не ни завидят може би), което стартира да се случва в живота на всеки от нас. Как по този начин ли? И от кое място съм сигурен?

Ами по този начин както заклеймихме нищо неподозиращата ретроградна Венера за финансовите си и любовни несполуки и за следващ път обвинихме ретроградния Меркурий за припряността и нелепостта си, по този начин иде ред да кажем добра дума, обаче за Юпитер, който от 9 ноември влезе в знака на Стрелеца. Тук той е на своя престол, от който ще раздавава шанс и благополучие чак до 2 декември 2019 година

Разбира се, отявлените мрънкачи, заровили очи в пръстта под краката си, ще пропуснат златния късмет на идната година да придобият нещо ново, да разширят бизнеса си, да надградят визиите си, да пътуват в “хубавата ” част на света, да научат нови неща... и всичко това да употребяват сполучливо през целия 12-годишен интервал, който следва. Защо ли? Защото

Юпитер в Стрелец

е сеячът на шанс,

благополучие и сполуки,

а нивите са нашите мозъци и сърца, в които ще поникне засятото единствено в случай че в указаното време ги отворим за новото и духовното с оптимизъм, религия и доза забавление.

Но не си мислете, че заради благотворното въздействие на Юпитер можете да посеете разделяне и ненавист, от които да чакате плодовете на властта и персоналното процъфтяване. Отсега ви споделям - минали сте се в сметките. Именно за интервал като този е казано: който сее ветрове, ще жъне стихии. Да, Юпитер е знак на властта, само че на онази олимпийска власт, която допуска благоденствие на всички, а не на малко на брой богоизбрани. Любителите на елементи и образци по отношение на казаното могат да препрочетат (или за първи път в живота си да се запознаят) с опростените, само че правилни разкази на античните балкански и средиземноморски нации, достигнали до нас под формата на сякаш старогръцки легенди и митове.

Много политици, мениджъри и тук-таме останали началници потриват предостатъчно ръце (консултирани от астролозите си), че Юпитер към този момент е застанал на тяхна страна и могат да вършат каквото си желаят. Да, но не! Всичко, каквото създадат за персонална полза, ще им бъде отнето още през 2019 година, когато Юпитер ще бъде назадничав и в същността си ще изявява не великодушието на Стрелеца, а разрушителната буря на Нептун (в остарялата астрология Юпитер ръководи знака Риби по метода на назадничавост, тъй като античните към момента не знаели, а и не им трябвало да знаят, че някъде там в Слънчевата система съществува планета, която пра-внуците им ще нарекат Нептун и ще я натоварят с отговорността на разпада, изолацията и разрушението). Та сещате се

- в ретроградния си ход

през 2019 година Юпитер ще

унищожи всичко, което

е построено с изгода,

ще изпрати в изолираност и забвение “вождовете ”, пренебрегнали народа си, ще разпадне връзките, в които няма и капка нематериалност.

И въпреки всичко, с цел да внеса доза оптимизъм (не че желая, а просто тъй като би трябвало съгласно правилото на Юпитер), систематизирано ще кажа:

1. Успехи във висшата дипломация, само че единствено в случай че “посредниците ” сред страните или общностите (в това число фамилиите и фамилиите) са подготвени да отстояват висши духовни правила, а не тяснопартийни или родово-общинни: не може родата на булката да благоденства за сметка на младоженеца.

2. Мащабни инициативи - за всеки съгласно аршина на неговата мащабност, само че откровено имам вяра, че преференциално ще бъдат контрактувани изискванията по нови и безаварийно приключени остарели свързващи планове - пътища, газопроводи, летища... Но! По почтен път! Опитът да се открадне в съдружничество с концесионери или строители ще бъде грубо глобен. Не разширявайте бизнеса си за сметка на нечие благополучие. Не трупайте голям капитал за сметка на изнемогващите ви служащи - ще бъдете осъдени.

3. Шанс най-сетне висшето обучение да придобие съответни, модерни форми. Край на дълго отлаганите дипломирания. А в случай че преподавателят, който ви къса сесии наред, не се е преди малко споминал, то може в моментно прояснение да осъзнае, че и той е бил студент и че не вие сте отговорни за краха на кариерата му (мечтал е да стане популярен изобретател, а е станал елементарен преподавател) или за бъговете в персоналния му живот.

4. Възход на туроператорите, хотелиерите, брокерите и заетите в хазартния бизнес.

И най-после, тъй като е най-важно: пътувайте!

Пътувайте повече от

всеки път. Пътувайте по

света, само че и в себе си

Срещайте се с разнообразни хора. Ходете на нови места. Търсете кое ви свързва, а не кое ви разделя с останалите. Търсете общото и опознавайте разликите, с цел да ги разберете.

Забравете предубежденията си. Захвърлете предразсъдъците.

Изтрийте старите си показа за света и за себе си, с цел да извършите място на новото.

Обновете се, с цел да можете идващите 12 години да получите в живота си всичко това, за което сте мечтали.

Ако приемете тези простички условия на Юпитер, то шансът, щастието и сполуката, които висшият олимпиец носи, ще бъдат ваши спътници освен през 2019 година, само че и до 2030 година, когато още веднъж Юпитер ще заеме трона си, подготвен да раздаде правораздаване - всекиму съгласно заслугите. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР