Периода на социална изолация една от най-атрактивните столични дами Нора

...
Периода на социална изолация една от най-атрактивните столични дами Нора
Коментари Харесай

Нора Нова се хвали с нов апартамент и млад кавалер

Периода на обществена изолираност една от най-атрактивните столични дами Нора Нова прекарала в компанията на млад джентълмен, разбра HotArena .

Според очевидци господинът пазари, води на разходки Ахинора Куманова, както е рожденото й име, забавлява я в големия й апартамент. До март предходната година Нора Нова беше известна из софийския елит с разточителните си женски празненства, налични единствено за определени, измежду които и Богдана Карадочева. Освен първокласното си жилище на Оборище, Нора Нова се е сдобила и с парцел против Руската черква - в постройката, която през соца е цялостна със семсйтва на висшата Българска комунистическа партия номенклатура и с мастити културтрегери. 

Говори се, че тя е продала дома си на Оборище, като договорът включва специфична уговорка - да остане в него до края на дните си. Нора се омъжва за пръв път на 16 години, с цел да се измъкне от опеката на властния си татко. Съпругът й Паскал - димпломат от кариерата с задоволително комунисти в родословното си дърво, й обезпечава пищно ежедневие. Той е много по-възрастен от нея, само че задоволително демократичен. Дори майка му я харесва, нищо, че по това време Нора е измежду първите хубавици в София, които съкратяват роклите си и усилват размера на деколтетата. Тъкмо свекърва й я избавя след унгарските събития от 1956 г, когато Нора се озовава за месец в пандиза, защото е с тежко досие като щерка на царски посланик, лежал в Белене, и племенница на погубен от Народния съд. 

Майката на Паскал стига до Тодор Живков, с цел да измъкне снаха си от лапите на националната милиция. Но благородният жест има цена, конкретизирана от Външно министерство - бракоразвод. Следващият й брачен партньор - Руди, я измъква от България като чиновник на министерството на културата на Германска демократична република. Той е висок и грациозен евреин, чиито родственици са избити в Освиенцим и Дахау. Следващият й мъж - Тони Ото, среща в Мюнхен. Той й оказва помощ да се разведе с Руди и става всичко за нея - ухажор, татко, другар. Дори кръщава ресторанта им Нора Нова. След като се разделя с него, стартира най-дългата си връзка - 14 години, написа Галерия .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР