Перфектното лято за Бориса Тютюнджиева включва готини хора на плажа

...
Перфектното лято за Бориса Тютюнджиева включва готини хора на плажа
Коментари Харесай

Бориса кърка шампанско от сутринта

Перфектното лято за Бориса Тютюнджиева включва готини хора на плажа и бутилка шампанско. На този принцип работи хубавицата.

Бившето гадже на Андрей Арнаудов обикаля по плажовете по света и у нас цяло лято и радва почитателите си с разголени фотоси във всевъзможни пози.

За положително въодушевление Бориса отваря шампанско още преди обяд, а до вечерта усмивката не слиза от лицето ѝ.

През предходната седмица Тютюнджиева се появи на родното Черноморие. Тя бе видяна с другари на хитовия къмпинг „ Градина”, само че не и с мъж на разположение.

Из светските среди се разяснява, че гаджето й е милионер, само че кой е той даже тя самата не издава. „ Човекът до мен ми дава единствено хубави страсти. Готино момче е, младо. Разбираме се отлично. Познаваме се още от деца. След години, чак в този момент се и взехме”, разкрива още Бориса, написа "България през днешния ден ".

Моделката в последно време по-рядко се появява в общественото пространство. В обществените мрежи обаче постоянно се появяват нейни фотоси от разнообразни екзотични дестинации. Софиянката популяризира разнообразни козметични артикули и изкарва спомагателни „ джобни”, вместо да разчита само на богатия си другар.

Напоследък Бориса наподобява и повече от щастлива, окрилена от любовта. Преди години тя имаше връзка с продуцента Андрей Арнаудов, само че двамата се разделиха много трагично. По това време изпълня и фрапантно. Но в този момент още веднъж е върнала съвършената си форма.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР