Пеп Гуардиола похвали колегата си от Бърнли Венсан Компани след

...
Пеп Гуардиола похвали колегата си от Бърнли Венсан Компани след
Коментари Харесай

Гуардиола посочи кой може да го наследи

Пеп Гуардиола похвали сътрудника си от Бърнли Венсан Компани след успеха на Манчестър Сити с 3:1 във Висшата лига нощес и допусна, че той един ден ще бъде управител на " сините " от Лондон.

Два гола на рожденика Хулиан Алварес и попадение на Родри донесоха на Сити успеха. Кевин Де Бройне и Джон Стоунс се завърнаха в стартовия състав на " жителите ", а Ерлинг Холанд влезе като запаса през второто полувреме, откакто пропусна 10 мача поради травма. Сити е втори в класирането на Висшата лига, на пет точки зад водача Ливърпул, само че има мач по-малко.

Мениджърът на Бърнли Венсан Компани беше почетен преди мача в символ на самопризнание за 11-годишния престой на някогашния бранител на Сити в клуба, по време на който той изигра 360 дуела.

" Вини рано или късно ще пристигна тук. Имам възприятието, че ще бъде тук. Той към този момент е огромен управител, виждате какво направи през предишния сезон с Бърнли. Можете да усетите концепциите, които имат, и методът, по който се пробват да се пазят. Харесва ми работата му ", разяснява Гуардиола след срещата.

" Днес мачът не беше доста равносилен. Нашите футболисти имаха надзор, имахме повече скорост. Бърнли не е елементарен тим, в никакъв случай не се предава. Спечелихме поради качеството на играчите, които имаме, а не тъй като контролирахме всичко или бяхме по-добре във всички аспекти ", добави испанецът.

Завръщането на Де Бройне в титулярния състав за първи път от първия ден на сезона, по подигравка на ориста също против Бърнли, беше приветствано от Гуардиола.

" Мина доста време, пет месеца той не игра. Но се завръща с сила. Игра в действителност, в действителност добре. Той и Ерлинг ще ни оказват помощ в тази част от сезона ", сподели мениджърът.

Компани разяснява позитивите от представянето на тима си.

" Трябва да се замислим за лесните голове, които допуснахме, само че и за ситуациите, които създадохме. Притежанието на топката беше доста добре. Всеки път, когато владеехме топката, изглеждахме заплашителни. Когато се пазиме, би трябвало да се пазиме по-добре ", съобщи той.
 Гуардиола: Напълно разбирам Шави, натискът в Барселона е нетърпим
Гуардиола: Напълно разбирам Шави, натискът в Барселона е нетърпим

" Англия е идеално място за работа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР