Хоризонталната маркировка на ремонтираната част на Рогошко шосе“ ще бъде

...
Хоризонталната маркировка на ремонтираната част на Рогошко шосе“ ще бъде
Коментари Харесай

Няма пари за пълното завършване на „Рогошко шосе“

Хоризонталната маркировка на ремонтираната част на „ Рогошко шосе “ ще бъде направена във вторник, това каза инж. Паун Иванов, началник на строителната компания „ ИСА 2000 “, която прави реконструкцията на пътя.
Няколко пъти от общината съобщаваха, че крайният период за довеждане докрай на Рогошко е 26 април, т.е. предишния петък. Строителите не са съумели да създадат единствено маркировката поради дъждовете от последните седмици, написа Plovdiv24.bg.
„ Всичко е готово – асфалт, банкети, знаци. Веднага откакто сложим маркировката, ще махнем знаците и пускаме придвижването “ – изясни Иванов.
Няма да е належащо да се прави координиране с Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “, с цел да се пусне трафикът по ремонтирания сектор, защото има одобрен план за организация на придвижването.
Реално реорганизация е правена единствено на 1/4 от пътя от землищната граница на община Пловдив с община „ Марица “ (отбивката за Околовръстното шосе) в посока Пловдив до ТИР паркинга. Строителите отстраниха съществуващия път, построиха нова пътна основа и поставиха три пласта асфалтова настилка. Ремонтът на сектора е в границите на задатъка от 2 милиона лв., провиснал от бюджета на Пловдив за 2023 година
В бюджета на града за тази година към този момент не са планувани средства за останалата част от трасето. Не е ясно дали при възможна актуализация ще се намерят пари за цялостното дотъкмяване.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР