Пеп Гуардиола коментира победата на Манчестър Сити над Ливърпул. Гражданите спечелиха

...
Пеп Гуардиола коментира победата на Манчестър Сити над Ливърпул.
Гражданите спечелиха
Коментари Харесай

Гуардиола: От първата до последната минута бяхме перфектни

Пеп Гуардиола разяснява успеха на Манчестър Сити над Ливърпул.

" Гражданите " завоюваха мача от 29-ия кръг на Висшата лига с резултат 4:1.

" От първата до 93-ата минута играхме съвършено - макар обстоятелството, че допуснахме гол, играхме доста добре. Ливърпул постоянно са рискови, когато минават от отбрана в офанзива, само че ние играхме в действителност добре. Едно от най-хубавите осъществявания за последните седем години.
 Пеп победи Клоп за единадесети път в кариерата си
Пеп победи Клоп за единадесети път в кариерата си

Но към момента има 12 загуби от него

Играчите знаеха, че играем добре. Загубихме един гол, продължихме да го вършим, поговорихме малко на полувремето и имахме шанс да вкараме втория гол. Но по-късно, при резултат 2-1, играта беше постоянна.

Относно Грийлиш

" Мисля, че този сезон виждаме тъкмо подобен вид Джак, който смятахме, че може да ни помогне. Той ни избави да не допуснем втория гол - Мо Салах имаше късмет и Джак ни оказа помощ. Рияд Марез също игра извънредно, не мога да кажа, че един състезател е по-добър от другия, всички играха извънредно. "

Относно Алварес

" Не единствено гол, само че и присъединяване във втория и третия гол. Той владееше мъдро топката, той е извънреден състезател. Клубът свърши страхотна работа, подписвайки го. Той стана международен първенец дружно с Лионел Меси, тъй като има нещо в него ", сподели старши треньорът на Манчестър Сити.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР