Педриньо вкара красив гол и ЦСКА 1948 победи с 1:0

...
Педриньо вкара красив гол и ЦСКА 1948 победи с 1:0
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 би Левски, Черно море надви Арда

Педриньо вкара хубав гол и ЦСКА 1948 победи с 1:0 в 16-ия кръг на елита. Така алените се приближиха единствено на точка от сините в класирането – 26 против 27.

Домакините бяха покрай гол след половин час игра, когато Симеон Петров надскочи Хосе Кордоба. Топката обаче излезе в навън. Георги Русев пък се откъсна два пъти самичък против вратаря Пламен Андреев, само че и в двата случая имаше засада. Левски пък удари греда в 40-ата минута. Тогава Наумов избави удар на Ел Джемили, топката попадна в Марин Петков, само че той уцели гредата.

В 59-ата минута Педриньо опита диагонален удар от далечна отдалеченост, а топката се озова в мрежата за 1:0. Левски отговори с неакуратен удар на Патрик-Габриел Галчев от добра позиция.

ЦСКА 1948 остана с човек по-малко в 80-ата минута. Тогава юношата на сините Антонио Вутов ритна Пламен Андреев в лицето. Малко по-късно Роналдо не съумя да изравни, като би неопределено от точката на дузпата.
Черно море надделя Арда
По-рано през днешния ден Черно море победи мъчно Арда с 1:0 с гол в 81-ата минута на Васил Панайотов. С триумфа моряците се изравниха на върха на класирането с ЦСКА-София с по 35 точки.

Варненци натиснаха още през цялото време, само че Атанас Илиев и Алекс Фернандес изпуснаха да се разпишат. В първите секунди на второто полувреме Преслав Боруков от Арда съумя да вкара гол, който обаче не беше зачетен поради засада. После Даниел Димов и Брено Тейшейра пропуснаха за варненци.

Десет минути преди края Преслав Боруков изведе в отлична позиция Абубакар Тунгара, само че вратарят на домакините Иван Дюлгеров избави. Така се стигна до 81-вата минута, когато Велислав Василев пресече неприятно изритана топка от вратаря Господинов, центрира, Васил Панайотов пое топката с гърди, завъртя се и я прати в мрежата.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР