Пчелният подмор представлява маса от телата на мъртвите пчели, приключили

...
Пчелният подмор представлява маса от телата на мъртвите пчели, приключили
Коментари Харесай

Как пчелният подмор помага за отслабване?

Пчелният подмор съставлява маса от телата на мъртвите пчели, завършили естествено виталния си цикъл. По време на профилактиката на кошерите напролет, пчеларите събират телата на мъртвите пчели. Те се употребяват интензивно в националната медицина, с помощта на изключителния си състав и многочислените потребни свойства на подмора.

Въпросът за отслабването вълнува доста дами и мъже, които са подготвени да създадат всичко допустимо, с цел да смъкват няколко непотребни кг. Екстремни диети, изтощителни тренировки и даже апетит влизат в борбата с непотребните килограми. Но даже и всички радикални условия, открити от по този начин наречените ментори за намаляване, да са изпълнени, мечтаният резултат може да не бъде реализиран.

И всичко това е, тъй като преди да разработите самостоятелна стратегия за намаляване, е значимо да разберете каква е повода за появяването на наднормено тегло. Може би ще ви е задоволително да възстановявате диетата си, да добавите дейни действия към всекидневието си и да не се храните с висококалорични храни. Често обаче се натрупват непотребни килограми заради нарушение на действието на тялото, по-специално на метаболизма. В този случай приемането на пчелен подмор за намаляване ще бъде дейно.

Как пчелният подмор оказва помощ при намаляване?

Съставът на пчелния подмор съдържа доста биологично дейни субстанции, които прочистват кръвта, възстановяват и форсират всички метаболитни процеси, отстраняват токсините и шлаките от тялото. Всички скъпи субстанции се намират непосредствено в самата обвивка на пчелите. Този изумителен състав дефинира потребните свойства на мъртвите пчели. Така да вземем за пример, съдържащите се в него флавоноиди имат антиоксидантни функционалности.

Когато се употребява смес от пчелен подмор за намаляване в тялото, се следят следните усъвършенствания:

- метаболизмът се форсира и работата на имунната система се възстановява с помощта на пчелната отрова, съдържаща се в телата на пчелите;

 Отслабване с пчелен подмор

- възстановява се въглехидратния и липидния метаболизъм заради мелатонина;

- форсират се процесите на изгаряне на мазнини и се предотвратява образуването на мастни кафези заради хитозан;

- разходът на калории се усилва, мускулите се укрепват с помощта на аминокиселините.

Пчелният подмор възстановява работата на всички вътрешни системи на тялото, затова, освен оказва помощ за намаляване, само че също по този начин усъвършенства здравето. Приемът на този пчелен артикул ще бъде най-ефективен, когато се комбинира с нискокалорична диета и деен метод на живот.

След като попадне в човешкото тяло, пчелният подмор се приема интензивно за разграждането на мазнините, само че би трябвало да се означи, че той обезпечава здравословна загуба на тегло посредством нормализиране на метаболизма, т.е. не би трябвало да очаквате внезапна загуба на тегло, подморът работи върху правилото на струпване в тялото. Резултатът става видим в границите на няколко седмици или даже към края на курса.

Как да приемате пчелен подмор за намаляване?

Изсушените тела на мъртвите пчели най-често се смилат на прахуляк, с цел да се подготви нужния артикул. За намаляване най-подходяща е тинктурата от пчелен подмор на основата на алкохол. Може елементарно да се подготви вкъщи или да се купи в подготвен тип, с цел да не се чака, до момента в който се извлекат потребните субстанции в алкохола.

 Тинктура от пчелен подмор

Тинктурата се подготвя, като пчелен подмор се слага в стъклен съд и се залива със алкохол 50% или водка или ракия на 2 см над равнището на пчелите. Оставя се да кисне 2-3 седмици в мрачен долап, като всекидневно се разклаща и се прецежда. Приема се, като се разредят 15 капки в малко количество вода и се пие 3 пъти дневно 30 минути преди хранене. Курсът за намаляване с пчелен подмор е един месец и следват 2 месеца отмора. Не би трябвало да се приема, до момента в който гладувате.

Ако по някаква причина не можете или не желаете да употребявате алкохолни артикули, можете да приготвите водна запарка вместо алкохолна смес, само че можете да я приемате 2-3 дни, след което би трябвало да приготвите нова. Залейте 2 супени лъжици подмор с 500 мл преварена вода, оставете да заври и варете на спокоен огън в продължение на 90 минути. Охладете, прецедете, съхранявайте в ледник за не повече от 2 седмици. Приема се по 1 супена лъжица, 1-2 пъти на ден на гладно в продължение на 1, 5 месеца. Общо се вършат 2-3 курса през годината, с почивки от 1 месец.

Пчелният подмор е измежду най-полезните пчелни артикули, наред с пчелната пита, пчелния прашец и пчелното млечице.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР