Пазете се!!! След вдигане на 39,6 градуса през нощта веднага

...
Пазете се!!! След вдигане на 39,6 градуса през нощта веднага
Коментари Харесай

Няма такъв ужас! Майка описа мъките си по столичните болници със 7-месечното си бебе!

Пазете се!!! След повдигане на 39,6 градуса през нощта незабавно потърсих Бърза помощ за моето дете! Дойдоха за към половин час, само че не това е казусът! 4 часа обикаляхме от болница на болница, със 7-месечното ми бебе, което беше със затруднено дишане и ниска сатурация!!! Това написа във Facebook пострадала майка, която е изживяла същински смут. Ето какво още споделя тя, публикуваме го без редакторска интервенция:

" Нямало коронавирус отделения... Нито в Майчин Дом, нито Инфекциозна, нито Военномедицинска... Върнаха ни отвред!!! Нямало поделение, нямало кревати... С помощта на дежурния педиатър Д-р Ал Ибрахим и след стигане до министъра на опазването на здравето и неговото персонално позвъняване, най-сетне в 6 сутринта в педиатрията на " Пирогов " се откри доктор и дежурен педиатър, и ще ни отделят в стая двамата изолирани, защото и аз съм инфектирана.

Пазете себе си, най-много пазете децата си, тъй като няма кой да им помогне!!! Отделения няма, вълна има, и никой не е квалифициран даже за най-малките и беззащитните, какво остава за нас! Пълен непукизъм, цялостна безредица, цялостен РЕЗИЛ!!! Моля се, апелирам се, детето ми да се оправи и да се махнем един път вечно от тук ", написа майката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР