Пазарът на ваканционни имоти стартира летния сезон с висок интерес

...
Пазарът на ваканционни имоти стартира летния сезон с висок интерес
Коментари Харесай

Ваканционните къщи в затворени комплекси - модерният дом на морето

Пазарът на ваканционни парцели започва летния сезон с висок интерес и разнообразно предложение. Българските клиенти, които заемат максимален дял от купувачите, обичайно се ориентират към жилища в затворени комплекси с изцяло обслужване и поддръжка, сочи информация на капиталовата компания Green Life Development & Resorts. Потребността от повече усамотение и автономия, в резултат на Covid, укрепва търсенето на къщи с висока добавена стойност.

" За разлика от извънградските парцели, къщите в затворен комплекс, като, обезпечават търсеното персонално пространство и обособеност. Купувачите не се ангажират с ръководството и стопанисването на тези парцели, когато не ги употребяват. Това икономисва на притежателите скъпо време и старания, които могат да влагат в качествена и спокойна отмора със фамилията си ", разяснява Екатерина Желяпова, търговски шеф Ваканционни парцели, Green Life Development.

По думите ѝ, хората желаят да пренесат комфорта на градското си жилище в новия си морски дом, освен вътре в парцела, само че и в заобикалящата среда. Къщите в Green Life Beach Resort Sozopol имат всички улеснения на затворения комплекс - следен достъп, необятен набор от услуги и поддръжка на парцелите. Разполагат с комфортно вътрешно систематизиране и дребен % общи елементи, като клиентите могат да избират сред подготвени интериорни решения и личен дизайн.

" Този вид жилища са изключително желани от фамилии с деца. С красивата си средиземноморска архитектура и обилие от зеленина къщите са без аналог на пазара. Предлагат се изцяло приключени с 2 или 3 спални, а просторната веранда е подобаваща както за събиране с другари, по този начин и за релакс след дълъг ден на плажа. Площта им варира по отношение на вида, като най-малките стартират от 150 кв. м ", добавя Екатерина Желяпова.

е на първа линия на морето със личен плаж на една от най-живописните и обширни линии у нас - Каваци. Комплексът предлага разнородни улеснения, които трансформират почивката в наслаждение. На разположение са няколко ресторанта на блок маса и à la carte с първокласно меню. За най-малките има планувани разнообразни занимавания и детски площадки.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР