Паяжина от корупционни скандали все повече обвива дейността на служебния

...
Паяжина от корупционни скандали все повече обвива дейността на служебния
Коментари Харесай

Методиев: Паяжина от корупционни скандали обвива служебния кабинет на Радев

Паяжина от корупционни кавги от ден на ден обгръща активността на служебния кабинет на Радев.

Само преди седмица си вършиха самоотчет и си писаха шестица.

Ако има шестици за корупция скоро ще си я заслужат. Днешният образец, за активността на прочулото се с уволнения със скорост двама чиновници дневно Министерство на труда и обществената политика, е очевиден и елементарен за схващане от всички.

Бившият обществен министър Георги Гьоков даде образец с парцел в Габрово, платен от страната за 560 хиляди лева, който дълго време се е продавал от притежателя посредством организация за недвижими парцели за 168 хиляди евро (327 хиляди лева). А в деня, предхождащ решението на държавното управление за закупуването му цената в уеб страницата на организацията била изменена с новата, разгласи още Гьоков. А има пустеещи държавни парцели и никаква нужда от покупката.

Все по ясно става за какво се разтягаха във времето всички периоди. За да може да ни ръководи длъжностен кабинет на ръба на главния закон. И тези хора ще провеждат почтени избори по Конституция! И ще желаят непоклатимост, постоянно държавно управление и устойчива партийна система. Време е да се запитаме за какво на никое място в Европа няма служебни кабинети, които да нарушават правилото за разделяне и баланс на управляващите.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР