Паузата за мачове на национални отбори определено се отрази благополучно

...
Паузата за мачове на национални отбори определено се отрази благополучно
Коментари Харесай

Двойно повече печалби от спорт в efbet: Ще продължи ли тенденцията и в уикенда на Ел Класико?

Паузата за мачове на национални тимове несъмнено се отрази наред за феновете на онлайн спортни залози, изключително за потребителите на efbet. За предходната седмица се оказа, че от компанията са изплатили над два пъти по-голяма сума от печеливши фишове по отношение на миналата седмица.

Уикенд без изненади предстоящо донесе повече облаги

През миналия уикенд станахме очевидци на извънредно рядко срещан феномен - съвсем всички разумни развръзки в мачовете от топ шампионатите се случиха. Всички мачове в Германия приключиха при процес над 2.5 гола. В Англия броят им беше 9. Топ тимовете си взеха своите мачове във всяко едно от топпървенствата, а в дербитата и огромните конфликти имаше от всичко - голове,картони, корнери.

Логично, и българският
букмейкър изплати съвсем 4 милиона лв. (с точност- 3 912 463) в облаги за седмицата 16.10 - 22.10, което с към 2 милиона повече спрямо миналата седмица, когато имаше мачове на националните отбори.

Предвид обстоятелството, че огромна част от любимците взеха мачовете си и в Шампионска лига, прекомерно евентуално е и тази седмица изплатените облаги да са 7-цифрена сума. Всичко обаче зависи от идния уикенд, а той ще бъде извънредно забавен.

Ел Класико и Дербито на Манчестър -черешката на тортата в удивителен футболен уикенд.

Футболните Богове несъмнено са се погрижили последният уикенд на октомври да е незабравим. Всичко стартира в събота, когато има десетки срещи от топ шампионатите на Европа, само че всички почитатели ще насочат погледите си към Испания и първото Ел Класико за сезона!

На Олимпийския стадион Монтжуик в Барселона блаугранас и кралете  ще излязат в двубой, който може да дефинира водача в класирането на Ла Лига.

Каталунците, изненадващо или не, влизат в срещата като любимец, макар че ще отсъстват съществени футболисти като Левандовски, Педри и други. efbet предлага коефициент от 2.60* за домакините, което ги прави леки любимци по отношение на Реал. За кралете  е предназначен коефициент 2.70*.

Само 2 от последните дуели сред двата отбора приключиха с 2 или по-малко гола, като ставката за над 2.5 " е 1.63*, а за  гол/гол - 1.55*. Интересен факт е, че и двата тима бележат спад във формата що се отнася до играта в отбранителен проект, тъй че можем да се надяваме на един същински голов екшън и 90 минути, които да гледаме на един мирис.

В неделната стратегия пък централно внимание заема дербито на Манчестър. На Олд Трафорд неувереният досега Юнайтед ще се опита да спре похода на жителите към поредна купа, само че това няма да е по никакъв начин лесна задача.Червените дяволи са новобранецът в мача с коефициент 4.80* от efbet, до момента в който за Манчестър

Сити е 1.75*. В последните години Манчестър несъмнено е наследник, само че пък през предишния сезон Юнайтед измъкна 2:1 вкъщи против първенците. Предстои да разберем кадърен ли е тимът на Ерик загар Хаг да повтори упражнението или този път Сити ще подчини своя градски конкурент - по този начин, както го направи в 5 отпоследните 7 мача.

В неделния ден ни чакат още доста забавни борби, само че несъмнено в Италия ще е най-горещо. Последователно от 19:00 и 21:45 часа ще имаме опция да гледаме Интер против Рома и Наполи против Милан. В ранния следобяд в неделя пък ПСВ посреща Аякс - футболна стратегия, която несъмнено си заслужава!

Хазартът е за развлечение - бъдете виновни!

Спортните
залози са забавен и развлекателен метод за спомагателна тръпка по време на спортни събития, само че в това време са част от хазартната промишленост. И на нея би трябвало да гледаме единствено като средство за развлечение. От залози не би трябвало да се търси изкарване на пари. Прекомерната игра води до проблеми и пристрастяване.

Затова и efbet се придържа към правилата на виновния
хазарт. В уеб страницата на компанията има разнообразни средства и контроли за рационално залагане, както и специфична секция, отдадена на виновната игра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР