Пауло Дибала даде първата си пресконференция като играч на Рома.

...
Пауло Дибала даде първата си пресконференция като играч на Рома.
Коментари Харесай

Дибала: От Юве ми казаха, че не ме искат

Пауло Дибала даде първата си конференция като състезател на Рома. Аржентинецът е перлата в лятната селекция на " вълците " и упованията към него от тифозите в Рим са големи. Самият Дибала обаче не бърза да дава огромни обещания.

" Твърде рано е да се приказва за Скудетото. Има огромно предпочитание от страна на всички, предходната година Рома завоюва доста значим трофей в Лигата на конференциите и това дава оптимизъм, че този тим е кадърен на нещо огромно. Рома израсна доста през последните години с играчите, които дойдоха дружно с треньора Моуриньо. Имаме цели, всеки обича да побеждава, мислим мач за мач и в края на сезона ще забележим къде сме в класирането ", сподели Дибала пред репортерите.

Аржентинецът разкри, че няма да се радва, в случай че означи гол на някогашния си тим Ювентус, където игра през последните седем сезона.
 Пауло Дибала счупи върховете по продажби на фланелки
Пауло Дибала счупи върховете по продажби на фланелки

Единствено Кристиано Роналдо се приближава до достижението на аржентинеца

" Прекарах страхотни години в Юве, обикновено е да не се веселя, в случай че им вкарам с екипа на Рома. Защо не останах в Торино? Имахме съглашение за нов контракт през предишния октомври, по-късно клубът ме помоли да изчакаме и през март ми оповестиха, че не съм част от проектите за бъдещето. Проблемът не беше финансов, просто клубът и треньорът по този начин взеха решение ", сподели Дибала.

Той няма самообладание да се срещне с тифозите на Рома на формалното си показване пред тях довечера в центъра на Рим.

" Феновете на Рома са доста темпераментни и постоянно са покрай тима. Нямам самообладание да ги срещна ", добави аржентинецът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР