Пътят към промяната на управлението на България е отворен. Извървяна

...
Пътят към промяната на управлението на България е отворен. Извървяна
Коментари Харесай

Цветанов: Извървяна е крачка в правилната посока

" Пътят към смяната на ръководството на България е отворен. Извървяна е първата крачка във вярната посока ".

Това написа някогашният втори в ГЕРБ и сегашен ръководител на " Републиканци за България " Цветан Цветанов във връзка резултатите от провелите се в неделя парламентарни избори. При 80.88% обработени протоколи партията му печели 1.21%. Ако окончателните резултати останат над един %, " Републиканци за България " ще взима партийна дотация.

" Искам да благодаря на всички, които ни поддържаха на вота. Знам, че това ви е коствало доста - напън, неприятности, закани. Но Вашият избор е даден за добра идея - смяна на статуквото в България. А по този път се надявам да вървим и отсега нататък дружно! Наясно съм, че доверие се печели и се потвърждава във времето! Бъдете здрави и до нови срещи ", написа още Цветанов.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.
Абонирайте се за най-важните вести, разбори и мнения на събития от деня. Бюлетинът се изпраща до електронния Ви адрес всеки ден в 18:00 часа.
Ключови думи Споделяне

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР