Пътуващи с авиокомпания „България Ер” чакат над 15 часа на

...
Пътуващи с авиокомпания „България Ер” чакат над 15 часа на
Коментари Харесай

Пътници на „България Ер” чакат 15 часа самолет за Франкфурт

Пътуващи с самолетна компания „ България Ер” чакат над 15 часа на Летище София, с цел да излетят за Франкфурт, заяви БТВ.

Полет FB437A е трябвало да тръгне през вчерашния ден в 18:00 часа, само че последната информация от уеб страницата на превозвача е, че машината ще потегли най-рано в 11 през днешния ден.

„ Никой не дава съответна информация. Аз съм майка с шестмесечно бебе. Неговата храна свърши, пелените също”, споделя една от пътничките.

В 11:00 би трябвало да излети и полет FB431 за Париж – с 4 часа забавяне. Единият от двата нощни полета за Варна (FB991A) е бил анулиран.

С двучасово забавяне в 9:33 часа тази заран излетя самолетът за Амстердам. Заради забавянето на отиване, ще закъснее и полетът от Франкфурт за София, който се чака да излети в 13:40 часа.

Авиокомпанията приканва пасажерите да се извърнат към обслужващите сътрудници по летищата за храна и питиета.

Това е следващ проблематичен епизод за самолетната компания през това лято. В началото на юли стартира инспекция на „ България ер” поради големи закъснения на над 25 полета за Бургас, Варна, Москва и Петербург. От компанията обясниха тогава казуса с щета в аероплан и неприятното време в Русия. От авиопревозвача увериха, че ще изплащат компенсации.

За задачата обаче пасажерите би трябвало да подадат тъжба до компанията. При забавяне с повече от три часа компенсацията е сред 250 и 600 евро според от дистанцията на полета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР