Пациентите, настанени за лечение в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ след инцидента

...
Пациентите, настанени за лечение в УМБАЛСМ „Н.И. Пирогов“ след инцидента
Коментари Харесай

От „Пирогов“ с последна информация за пострадалите при огнения ад на Струма

Пациентите, настанени за лекуване в УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ след случая на автомагистрала „ Струма “, са в устойчиво и положително общо положение. Това оповестиха от пресцентъра на лечебното заведение. Четирима от тях сега са в Клиниката по изгаряния и пластична хирургия на болничното заведение. Те са прекарали нощта в сходство с упованията на медицинския личен състав на болничното заведение.

В Клиниката по неврохирургия е настанен един пациент със строшаване на два гръбначни прешлена, чиято интервенция е осъществена по-рано тази седмица. Хирургичната намеса на гръбнака е сполучлива и възстановителният развой е без затруднения. Същият пациент е претърпял и сполучлива интервенция на подбедрицата в Клиниката по ортопедия и травматология на УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ още в деня на хоспитализация – 23 ноември 2021 година
свързани новини2609на 27.11.20216836на 24.11.2021
Двама оживели от случая на автомагистрала „ Струма “ са изписани от УМБАЛСМ „ Н.И. Пирогов “ в събота и с медицински превоз на Република Северна Македония са отпътували към родината си. В началото на идната седмица, след оценка на здравното положение на останалите пациенти, следва тяхното поетапно изписване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР