Патриотичните формации трябва да спрат да се определят като едни

...
Патриотичните формации трябва да спрат да се определят като едни
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Да не поставяме избирателите на патриотите в шах с пешката

Патриотичните обединения би трябвало да спрат да се дефинират като едни или други „ фили “ или „ фоби “ , съобщи водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в изявление за БНР. 

Не можем да продължаваме да се люшкаме сред това, което ни споделят Вашингтон и Брюксел и какво желае Москва, акцентира Красимир Каракачанов в предаването „ 12+3 “. По думите му българските политици непрекъснато загърбват и замитат проблеми под килима, тъй като „ ги е боязън да не им се разсърди някой в Брюксел, в някое посолство, западно, в София “.

В геополитиката би трябвало да използваме нашето състояние и да формираме политики, а не да бъдем потребител на непознати схеми и на непознати ползи . “

България би трябвало да отстоява почтена национална политика, а българският интерес да бъде водещ, добави той. 

Запитан кой може да влезе в евентуалното обединяване на патриотите Красимир Каракачанов съобщи, че сред гласоподавателите на патриотичните обединения няма крамоли и проблеми , а проблемите са почнали от битки и крамоли сред водачите.

Красимир Каракачанов предлага формулата – без да се съизмерва виновност, водачите на патриотичните обединения да създадат крачка настрана и да не вземат участие в идните избори .

„ Нашите персонални проблеми посред ни не са значими. Важното е хората, които желаят да гласоподават за патриотични обединения, да не ги слагаме в шах в пешката . “

В отговор на въпрос дали патриотите биха били натурален съдружник на ГЕРБ в идващия парламент, Каракачанов уточни, че „ такова нещо няма, няма такава дефиниция “.

Относно пренасочването на патриотичния избор той съобщи, че разделянето е разочаровало гласоподавателите и дефинира политически сили като „ ИТН “ като „ партии-времянки “ без ясна идеология, които „ минават и отпътуват “.
Цялото изявление слушайте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР