Пътниците в метрото във Виена не харесаха идеята на местните

...
Пътниците в метрото във Виена не харесаха идеята на местните
Коментари Харесай

Пъпеш или грейпфрут? Виенчани не искат ароматизирано метро

Пътниците в метрото във Виена не харесаха концепцията на локалните управляващи за ароматизирани композиции, целяща да усъвършенства изискванията на утринното им пътешестване до работа. Четири аромата, в това число „ енергизиращ “ грейпфрут и „ отпускащ “ пъпеш, бяха тествани в мотрисите по две от метро линиите в австрийската столица през юни.

Компанията за публичен превоз Wiener Linien разгласи, че се отхвърля от концепцията за аромати в метрото. Резултатите от изследването са посочили, че 21 000 души от общо 37 000 пасажери, взели участие в онлайн анкетата, не са одобрили ароматизираните мотриси, съобщи БНР.

По време на тестванията ароматите са били пускани в композициите през вентилационната система. От четирите препоръчани ухания миксът от грейпфрут, зелен чай, лимон и сандалово дърво е бил най-популярният.

Общественият превоз във Виена се употребява от 2,6 милиона души на ден и е прочут със своята резултатност и налична цена. Почти половината от живеещите в австрийската столица пътуват с годишна карта за 365 евро, която беше въведена през 2012 година и им разрешава да употребяват цялата градска транспортна мрежа.

Броят на хората, притежаващи сходна карта, надвишава броя на записаните коли във Виена, настояват управляващите. Миналата година компанията оператор на метрото забрани потреблението на храна в мотрисите, откакто пасажери се оплакаха от неприятната миризма на кебап и дюнери, които се консумирали от някои от пасажерите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР