Пътешествия до далечни и екзотични дестинации очакват зрителите на bTV

...
Пътешествия до далечни и екзотични дестинации очакват зрителите на bTV
Коментари Харесай

Без багаж се завръща с нови истории от широкия свят

Пътешествия до далечни и екзотични дестинации чакат феновете на bTV всяка неделя от 14:30 ч.

Още по-непознати и невероятни места ще разкрие на феновете екипът пътешественици на „ Без багаж “ в новия сезон на документалната травъл поредност с създател Биляна Траянова, който стартира от 18 февруари и ще се излъчва всяка неделя от 14:30 ч. по bTV. Сред локациите, на които ще можем да се пренесем от комфорта на своя дом, са Мадагаскар, островите на Фиджи, Никарагуа, Кения, Еквадор и други

Островите на Фиджи са освен божествен пейзажи. В океана се отглеждат едни от най-красивите златни перли. Предстои да се гмурнем в дълбоките води, с цел да проследим от близко по какъв начин се раждат блестящите морски скъпоценности. В новите епизоди на „ Без багаж “ ще забележим и по какъв начин остаряла къща на брега на океана, обградена отвред с джунгла, може да се трансформира в хубав оазис – шедьовър на африканския дизайн.

Зрителите на bTV ще станат очевидци и на пъстрите и вълнуващи дни на екипа на „ Без багаж “ в Мадагаскар – люлка на невиждано биоразнообразие. Обективът им запечатва десетки типове лемури, хамелеони и хилядолетни баобаби. Пътешествениците ще минат през дъждовните гори на острова, сухи и бодливи райони, пясъчни дюни и скалисти планини, с цел да се срещнат с хората, които живеят от генерации покрай природата.

Предстои ни и полет над океана, с цел да надникнем в магията на Никарагуа – страна, в която са непокътнати мистични традиции като Деня на мъртвите (Dia de los Muertos). Жените амупакин от Еквадор пък ще покажат по какъв начин вършат клопки, с цел да улавят животни за издръжка, и какви растения употребяват за лекуване. Специално за „ Без багаж “ те ще разкрият и по какъв начин резервират естествения си черен цвят на косите до дълбока напреднала възраст, както и по какъв начин практикуват „ раждането прави “.

Не пропускайте новия сезон на „ Без багаж “ – от 18 февруари, всяка неделя от 14:30 ч. по bTV!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР