Пасторът Франциско Бараха от града в Централен Мозамбик Бейра почина

...
Пасторът Франциско Бараха от града в Централен Мозамбик Бейра почина
Коментари Харесай

Мозамбикски пастор се опита да повтори 40-дневния пост на Христос и почина

" Пасторът Франциско Бараха от града в Централен Мозамбик Бейра умря през вчерашния ден в болница откакто опита да повтори 40-дневния пост на Исус Христос ", съобщи Би Би Си.

" Протестантският духовник и преподавател по френски преди време разгласи, че се отдръпва в необитаем регион по образеца на Спасителя. Преди две седмици членове на фамилията на Бараха и негови енориаши го намерили легнал. Пасторът е бил откаран в локална болница обезводнен и с повредени корем и вътрешности. Въпреки напъните на лекарите, Бараха е умрял 30 дни след началото на постенето ", добави английската медийна корпорация.

" Пациентът имаше тежка форма на анемия, която е допринесла  за кончината на 39-годишния мъж ", обявиха от здравното заведение, представени от Би Би Си.

" Според Евангелието от Матея Исус Христос е прекарал 40 дни в пустинята, хранейки се единствено със скакалци и див мед ", уточни още медията от Обединението кралство.

" Това не е първият случай, когато човек си отива от този свят в опит да повтори 40-дневния пост на Христос. През 2015 година по подобен метод умря мъж от Зимбабве, а през 2005 година жена в Лондон ", добави Би Би Си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР