Първото законно лесбосемейство у нас Диляна и Вяра показаха за

...
Първото законно лесбосемейство у нас Диляна и Вяра показаха за
Коментари Харесай

Ето го първото бебе на Диляна и „мъжа“ й Вяра

Първото законно лесбосемейство у нас Диляна и Вяра демонстрираха за сефте нероденето си бебе, видя HotArena.

Отрочето на нежната двойка се чака да се появи на бял свят през май месец тази година и ще е момче. За това признаха двете влюбени точно на Коледа. 25-годишната Диляна ще износи детето. Двойката е на седмото небе от благополучие и не желае да крие плода на любовта си.

Двете са се щракнали в миг на наслада , а на напред във времето се вижда наедрелият стомах на Диляна, която е в 5-ия месец. От фотографията се вижда по какъв начин бъдещият " татко " Вяра покровителствено е прегърнал наедрелия стомах на приятелката си и го целува. Двете се грижат извънредно доста за бебчето още преди да се е появило на бял свят. 41-годишната Вяра обгрижва по всевъзможен метод половинката си, като от началото на бременността Диляна се храни единствено и само с екологично чисти артикули.

Новината за бременността на единствената у нас публично законна гей двойка пръв разкри " България Днес " преди месец. Зачатието се случило посредством анонимно донорство. Бъдещите родителки живеят в Русе, където приготвят дома си за новия член на фамилията. Казват, че избират то да бъде отгледано от две любящи дами, които да назовава мама 1 и мама 2.

Двойката подписа брак през месец май предходната година, а хомовричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и духовник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Вяра облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Диляна бе в бял костюм. Преди време девойките обявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги тормози. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти посредством ин витро процедури. Но безрезултатно.

Семейството е изрично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално , а ще му дадат независимост единствено да избере пътя си. Двете се откриват, откакто се разочароват изцяло от мъжете. Диляна разкрива, че харесва повече връзките си с дами, макар че е имала съществени връзки и с мъже. Според нея мощният пол не се стараел задоволително във връзките. Вяра пък твърди, че е мощно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си несполучлива връзка с мъж тя има 21-годишно дете. Любовта сред двете пламва преди няколко години в интернет. Двете поддържали връзка близо 8 месеца във фейсбук, след което се видели. Дамите описват, че са минали през разнообразни житейски бедствия, с цел да открият любовта си, а през днешния ден са повече от щастливи .
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР