Първото издание на Коледен Базар - София ще зарадва малки

...
Първото издание на Коледен Базар - София ще зарадва малки
Коментари Харесай

Коледен базар ще краси парк "Възраждане" в столицата

Първото издание на Коледен Базар - София ще зарадва дребни и огромни с доста празнично въодушевление. Събитието ще се организира в дните от 9 до 28 декември в парк „ Възраждане " в столицата.

Всички поданици и посетители на града ще могат да се потопят в приказна и уютна атмосфера, с помощта на красиво декорираните коледни щандове, изпълнени с обилие от вкусна храна, сладки изкушения, греяно вино и хендмейд дарове.

Посетителите ще имат опцията да прегледат и най-атрактивния макет в България, пресъздаващ сцена от Рождество Христово.

" Представлява къщурка с битова визия, в която са сложени ръчно направени от вълна и толкоз реалистични фигурите на Иисус, Йосиф и Мария ", споделя уредника Стоян Венев, който от 2015 година основава коледни базари във Варна и други градове в страната.

" Наблягаме на детайлите и изящната украса, с цел да можем оптимално да пресъздадем празничната атмосфера, а по този метод и да предадем у хората коледния дух ", споделя още Венев, който има опит и като участник в берлинския коледен базар, от където в действителност се окуражи да основава такива събития и в родната си страна.

Дядо Коледа също няма да подмине приказният Коледен Базар - София в парк „ Възраждане ". Той ще чака всички посетители на базара в специфичен фото ъгъл, с цел да се снима с тях за спомен. Развлекателната стратегия с тематични осъществявания на сцената също няма да липсва.

Гост реализатори ще внесат още магически дух и мотиви за усмивки и забавление, а най-малките посетители ще могат да се забавляват в обособения за задачата детски ъгъл с атракциони и с доста занимателни игри с награди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР