Община Варна традиционно дава старт на летния туристически сезон. През

...
Община Варна традиционно дава старт на летния туристически сезон. През
Коментари Харесай

Дебора Михайлова избра Варна за своя сценичен дебют

Община Варна обичайно дава старт на летния туристически сезон. През тази година програмата включва концерт с лазерно шоу и специфични резултати, както и безвъзмезден пешеходен тур. Откриването на сезона ще бъде на 18 май, като денят не е определен инцидентно, а съответствува с самодейността „ Европейска нощ на музеите и галериите “, в която морската столица взе участие интензивно от години.

Концерт-спектакълът под надпис „ И лятото пристигна “ е с начален час 19:00 часа на входа на Морската градина. Варненци и гостите на града ще се насладят на композиция сред електронна денс музика и симфонии в специфични версии и ремикси. Групата Deep Zone Project, дружно със симфоничен оркестър ще изпълнят международни хаус денс класики, хип-хоп и ар-енд-би части и микс от авторски шлагери на групата. Специални посетители ще бъдат: NADIA, LADY B, Бисера и Лидия. На концерта ще бъде и театралният дебют на Дебора Михайлова, чийто трагичен случай закупи необятен публичен отзив.

Водещ е певицата Йоанна Драгнева.

Спектакълът ще бъде заздравен с лазерно шоу, огромна сцена, визуализации, специфични резултати и изненади. Входът е свободен!

Същият ден - 18 май в 17:00 часа, по случай формалното разкриване от Туристическия информативен център ще тръгне безвъзмезден пешеходен тур с екскурзовод. Темата е „ Туризъм с обичаи - старите варненски хотели “. Маршрутът включва здания в централната градска част, които през днешния ден са архитектурни монументи, измежду които гранд-хотелите „ Ню Йорк ", „ Мусала ", „ Лондон " и „ Париж “. Турът продължава с посещаване на пристанище Варна, Морски бани и ресторант „ Морско казино “. Краят на туристическата обиколка ще е входа на Морската градина, където стартира концерт-спектакълът.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР