Първото 30-точково изригване през настоящия сезон на плеймейкъра на Черноморец

...
Първото 30-точково изригване през настоящия сезон на плеймейкъра на Черноморец
Коментари Харесай

Играч на кръга - Мунис Туту

Първото 30-точково изригване през сегашния сезон на плеймейкъра на Черноморец Мунис Туту му носи признанието за най-добре показал се играч на 12-ия кръг в НБЛ съгласно Sportal.bg. Канадецът изведе " акулите " към поврат против Шумен, откакто бургазлии завоюваха дуела си с 94:79, с помощта на мощна последна четвърт.

Туту приключи срещата с 31 точки, 9 битки, 6 асистенции и 3 откраднати топки за 36 минути на терена като част от титулярната петица. Гардът стреля 6/11 от зоната за две точки, 5/8 от тройката и 4/7 от наказателната линия, като фиксира коефициент на потребно деяние от 38, а с него на терена Черноморец означи 15 точки повече от този на Шумен. Туту означи 12 точки в последната четвърт, в която Черноморец наложи волята си над своя противник.

183-сантиметровият плеймейкър записва междинни индикатори от 17.1 точки, 4.5 битки, 7.9 асистенции и 2.9 откраднати топки в 11 мача с екипа на Черноморец в НБЛ.

Снимка: НБЛ

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР