Първо сериозно гадже си хвана щерката на Анелия и Коко

...
Първо сериозно гадже си хвана щерката на Анелия и Коко
Коментари Харесай

Новият на Ивон Динева - хем умен, хем богат

Първо съществено гадже си хвана щерката на Анелия и Коко Динев - Ивон. Девойката, която е на 15 години, е съществено обвързана, научи " България Днес ".

Връзката на Ивон с младежа е от повече от 6 месеца. Щерката на Анелия сама се похвали с гаджето. Ивон разгласява фотография с половинката си, добавяйки куп целувки и сърца към нея.

Момчето, завладяло сърцето на младата Ивон, се споделя Калин. Младежът е на годините на щерката на Коко Динев.

Калин учи в Американския лицей и е от заможно семейство. Редовно пътува до екзотични дестинации като Дубай и страни из Европа.

Младите гаджета се виждат всеки ден след учебно заведение. Те постоянно отскачат до някое кафе, в което има наргиле. Пушенето от чибука доста се харесвало на наследничката на Коко Динев и Калин.

Ивон към този момент е показала гаджето си на фамилията си. Анелия приема добре момчето. Тя го харесва доста, тъй като Калин е интелигентен и учтив. Младежът бил и доста упорит. Отсега знаел какво желае да учи и с какво да се занимава, като порасне. Калин знаел два непознати езика, макар че е още няма 16 години. Знанията му впечатлили Анелия.

Певицата даже следва гаджето на дъщеря си в обществената мрежа. Анелия раздава лайкове на всяка обява на кандидат-зет си.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР