Първият трейлър на Робокоп, римейк по едноименния класически филм на

...
Първият трейлър на Робокоп, римейк по едноименния класически филм на
Коментари Харесай

Екшън и модернистична визия в римейка на „Робокоп”

Първият филмов откъс на „ Робокоп ”, римейк по едноименния типичен филм на режисьора Пол Верховен, предлага на почитателите обилие от екшън, модернистична визия и мощен актьорски състав. На прага на софтуерната гражданска война „ Робокоп ” показва за какво човешкият детайл ще е постоянно налице.

Отново в Детройт, само че през 2028 година Алекс Мърфи (Джоуел Кинаман) е любящ брачен партньор, татко и безупречно ченге, което дава най-хубавото от себе си, с цел да ограничи престъпността и корупцията в града. След като е сериозно ранен по време на осъществяване на служебния си дълг, мултинационалният конгломерат и център на роботизираните технологии OmniCorp, взема решение да употребява забележителните си благоприятни условия и знания, с цел да избави живота му и да го трансформира в извънреден служител на реда - получовек-полуробот.

OmniCorp създават дронове - безпилотни апарати, които освен печелят американските войни по света, само че и носят милиони долари на компанията. Намирайки идеална опция в спасяването на Алекс Мърфи, управата на корпорацията взема решение, че е настъпило времето тези технологии да навлязат и в живота на елементарните американци. Докато в OmniCorp към този момент си показват по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите доходи на техните акционери, пропущат да включат в сметките си, че в машината към момента живее човек, чиято задача е да брани справедливостта.

Освен шведа Джоуел Кинаман (ТВ сериала „ Убийството “ и „ Секретна квартира “), който ще забележим в напълно нова визия и лъскавия черен костюм на именитото робоченге Алекс Мърфи, в „ Робокоп ” вземат участие Майкъл Кийтън („ Батман “ и „ Батман се завъща “) като корпоративния шеф на OmniCorp с незаконни планове Реймънд Селарс, Гари Олдман („ Черният рицар “, „ Черният рицар: Възраждане “) като умопомрачения академик доктор Денет Нортън, Самюел Джаксън („ Отмъстителите “) в ролята на медийния магнат Пат Новак и Аби Корниш („ Високо напрежение “, „ Sucker Punch: Измислен свят “) като търпеливата брачна половинка на Алекс Мърфи - Клара. Сред другите артисти, които се причисляват към продукцията, са Джаки Ърл Хейли („ Тъмни сенки ”), Майкъл К. Уилямс (ТВ сериала „ Закон и ред ”), Джей Барушел („ Чиракът на магьосника ”), Дженифър Ейл („ Речта на краля ”), Мари Жан-Баптист („ Шпионски игри ”) и други

Режисьор на „ Робокоп ” е бразилецът Хосе Падиля, който през 2008 година печели „ Златна мечка ” на филмовия фестивал в Берлин за трилъра „ Елитен отряд ”, предизвикал световна полемика за насилието на полицията в Бразилия. Сценарият на продукцията на MGM и Columbia Pictures е основан на едноименния филм на Едуард Нюмър и Майкъл Майнер от 1987 година и е дело на Джош Зитумер и Ник Шенк. Продуценти са Марк Ейбрахам и Ерик Нюман.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР