Първият опит да се съберат всички браншови организации в земеделието

...
Първият опит да се съберат всички браншови организации в земеделието
Коментари Харесай

Първият опит да се съберат всички браншови организации в земеделието на една маса завърши неуспешно


Първият опит да се съберат всички браншови организации в земеделието на една маса приключи несполучливо. Срещата бе инициирана от Министерството на земеделието като на нея участваха над 40 браншови организации. Тя бе свикана за да се съберат съответни оферти за критерии за представителност на браншови организации в секторите „ Растениевъдство “, „ Животновъдство “ и „ Преработватели “.

„ Необходимо е да има работещ указател с ясно посланичество на браншовите структури в аграрния бранш “ уточни министърът на земеделието Явор Гечев  Явор Гечев Явор Гечев е роден на 10 юни 1978 година в Пловдив. По обучение е инженер-агроном.   През 2001 година, откакто изслуша мненията на присъстващите. И посочи, че министерството няма за цел да взема страна на една или друга организация, още по-малко да основава еднолично правила и регулации по тематиката за представителност на браншови организации, само че е значимо да има разговор в бранша. 

Въпреки, че по-голямата част от представителите на организациите поддържат започването на градивен разговор в бранша по тематиката за представителността на сектора, представители на четири организации взеха решение да нарушат положителния звук на срещата и провокираха провокации в залата. В края на срещата множеството организации обявиха подготвеност да продължат разговора по тематиката по браншове, оповестиха от пресцентъра на министерството на земеделието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР