Първият мол в града под тепетата не изневерява на традициите

...
Първият мол в града под тепетата не изневерява на традициите
Коментари Харесай

Световноизвестни марки откриха първите си магазини в града под тепетата в Mall Plovdiv

Първият мол в града под тепетата не изневерява на традициите си да дава на пловдивчани опцията да бъдат в звук с най-популярните фешън марки. 
Прочетете още
И тази есен в Mall Plovdiv ще пазарим марки, които за първи път стъпват в Пловдив.

За всяка разходка, вечеря, подготовка можем да избираме от  колекциите в 8 нови магазина -  The North Face / Timberland / Napapijri, BOSS, Pinko, Under Armour, Puma, H8 Hristo Stoitchkov, SINSAY и Opticlasa. От премиум мода и  висококачествени спортни дрехи, до налични облекла, аксесоари и артикули за дома в Mall Plovdiv. 

Мултибранд магазинът THE NORTH FACE / TIMBERLAND / NAPAPIJRI показва спортна мода за мъже и дами, всекидневно облекло, обувки и екипировка за туризъм.

В магазина за мъжка премиум мода на Boss са последните сбирки на марката – за бизнес, за ежедневни или спортни развлечения.



Under Armour е известна американска марка за спортна мода, която през последните години завладя младите.

На 28 септември Христо Стоичков персонално ще открие магазина на своята фешън линия за мъже и дами. Освен висококачествени спортни екипи,  H 8 S Hristo Stoitchkov предлага и селекция от ежедневни и елегантни линии с ризи, пуловери и дънки.

Pinko е италиански бранд, прочут на дамите с неповторимите си женствени сбирки.



В Puma феновете на марката могат да намерят с изключение на класическите модели, по този начин и най-новите им сбирки като Puma x Liberty, отличаваща се със смели цветове и флорални принтове. 

SINSAY и OPTICLASA са познати на пловдивчани, само че избраха Mall Plovdiv като локация и най-притегателно място за пазаруващите.  Когато отваря порти през 2009 година, първият мол в град Пловдив основава нов метод на извършване на покупки и става част от тона на града посредством облеклата и аксесоарите, които пловдивчани носят. И тази есен Mall Plovdiv е в звук с града.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР