САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм ще

...
САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм ще
Коментари Харесай

Бюджетният дефицит на Калифорния вероятно е нараснал. Губернаторът Гавин Нюсъм ще разкрие своя план за справяне с проблема

САКРАМЕНТО, Калифорния (AP) — Губернаторът на Калифорния Гавин Нюсъм ще актуализира предлагането си за бюджет в петък и новините евентуално няма да са положителни.

Нюзъм, в последния си мандат като губернатор и необятно считан за предстоящ претендент за президент, разгласи недостиг от близо 38 милиарда $ през януари, движен от намаляващите доходи. Дни по-късно Службата на безпартийния законодателен анализатор сподели, че дефицитът в действителност е 58 милиарда $, като се включат някои понижения на държавните разноски за обучение.

Държавните чиновници се нуждаеха от огромно възобновяване на събираемостта на налозите, с цел да подобрят нещата, само че това не се случи. До края на април събираемостта на държавните налози от трите най-големи източника – персонални приходи, корпорации и продажби – спадна с повече от 6 милиарда $ под предходната оценка.

Това значи, че дефицитът евентуално е станал по-голям и Newsom ще би трябвало да предложи повече способи да го поправи. Това е втората поредна годин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР